Infor versnelt productontwikkeling voor de procesindustrie

EMEA – January 05, 2012, 07:49 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, kondigt vandaag de verbeterde versie aan van Infor10 PLM Process (Optiva). Deze applicatie, met Infor10 ION en Infor10 Workspace functionaliteiten, biedt gebruikers een single sign-on screen en flexibele middleware die alle business applicaties tot één uniform systeem verbindt.

Infor10 PLM Process integreert verschillende applicaties van zowel Infor als van derden en slaat scripts op in een bibliotheek zodat aanpassingen of hercoderingen niet nodig zijn na iedere upgrade waardoor bedrijven makkelijker hun business kunnen uitbreiden. Bovendien kan PLM Process via Infor ION diverse SAP applicaties integreren. Hierdoor wordt de samenwerking binnen het bedrijf vergroot, het delen van gegevens vereenvoudigd en het monitoren van bedrijfsprocessen verbeterd.

PLM Process is marktleider in product lifecycle management voor fabrikanten in de procesindustrie en wordt wereldwijd gebruikt door bedrijven, zoals: Akzo Nobel, Asian Paints, Cargill Flavor Systems, Hormel, Kerry en Yves Rocher.

Overzicht

  • Infor10 PLM Process biedt gebruikers de verenigende mogelijkheden van Infor10 ION en de intuïtieve gebruikerservaring van Infor10 Workspace om applicaties samen te brengen in een enkel systeem dat makkelijk te gebruiken is en businessprocessen vereenvoudigt en stroomlijnt. Hierdoor hebben gebruikers direct toegang tot alle relevante, real-time gegevens die snellere en betere besluitvormingen mogelijk maken.
  • In veel gevallen kunnen fabrikanten in de procesindustrie profiteren van de integratie naar PLM Process via Infor10 ION, een open, lichtgewicht middleware platform dat interoperabiliteit en business procesmanagement biedt tussen applicaties van Infor en van derden.
  • De web client functionaliteit is ontwikkeld voor snellere en makkelijkere implementatie en de ‘instant’ uitwisseling van informatie om communicatie tussen gebruikers en leveranciers te faciliteren om zo de productiviteit te stimuleren van internationale organisaties en bedrijven met meerdere vestigingen.

Infor quote

“Fabrikanten kampen met een ongekende druk om producten te ontwikkelen en deze snel op de markt te brengen”, aldus Venkat Rajaji, global product manager PLM bij Infor. “Dankzij Infor’s toonaangevende ION en Workspace technologie evenals een scripting bibliotheek en de web client biedt Infor10 PLM Process meer snelheid, agility en samenwerkingsmogelijkheden dan ooit tevoren.”

Meer informatie

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 75.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Or connect via: Linkedin