Infor werkt samen met IBIS voor betere ERP-dienstverlening

EMEA – April 05, 2012, 03:52 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, heeft Integrated Business Information Support BV (IBIS) benoemd tot nieuwe channel partner voor Nederland. De focus van de IT-dienstverlener ligt op het leveren van Infor10 ERP Enterprise (LN) aan productiebedrijven en het toevoegen van waarde aan branchespecifieke oplossingen via markt expertise en advies op maat. IBIS biedt klanten die hun bedrijfsprocessen willen harmoniseren ook integratieondersteuning via Infor10 ION, Infor's lichtgewicht middleware platform en de kern van de reeks Infor10-oplossingen.

Als nieuw lid van het Infor Partner Network (IPN), kan IBIS vertrouwen op tools en financiële middelen om een duurzame en winstgevende business op te bouwen rondom het ERP-aanbod. Infor introduceerde het IPN omwille van uitbreiding in een aantal regio's en branches.

"Wij brengen 20 jaar ervaring met de Nederlandse markt in", zegt Sijmon van den Berg, manager business development bij IBIS. "Wij weten dat bedrijven op zoek zijn naar branchespecifieke oplossingen met een lagere TCO en betrouwbare ondersteuning en service. Door ons portfolio uit te breiden met Infor10 ERP Enterprise (LN) kunnen we nog beter voldoen aan de wensen en eisen van de huidige markt."

"Infor specialiseert zich op verschillende industrieën en is innovatiegedreven", aldus Jean-Philippe Pommel, Vice President Channels EMEA at Infor. "In IBIS hebben we wederom een goede partner gevonden om samen op deze gebieden te excelleren. IBIS beschikt zowel over kennis van de markt om nieuwe klanten aan te trekken als over consulting expertise om een nieuwe innovatieve aanpak te ontwikkelen om bedrijfsuitdagingen aan te pakken. Zowel IBIS als Infor-klanten zullen profiteren van deze samenwerking."

Extra informatie

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Over IBIS
IBIS, gevestigd in Gorinchem, is een IT-dienstverlener die zich richt op het optimaliseren van logistieke en zakelijke systemen. Kijk voor meer informatie op: ibis-it.nl
# # #

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Or connect via: Linkedin