Infor werkt samen met VMware om Open Source ERP opties uit te breiden

EMEA – November 27, 2012, 10:52 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag de samenwerking aan met VMware. Beide partijen bieden de compatibiliteit van Infor's ERP suite met VMware producten, waaronder VMware vSphere, VMware vCloud Director en VMware vFabric. Door deze samenwerking ontwikkelen Infor en VMware gezamenlijk een referentiearchitectuur voor Infor10 ION en Infor LN als een enterprise ERP-systeem dat kan worden gebruikt als een virtual appliance, waarbij beveiliging, performance management en monitoring is ingebouwd.

De Infor LN virtuele toepassing kan snel worden ingezet op on-premise infrastructuren of cloud en kan worden gekoppeld aan de open standaarden en open-source gebaseerde componenten van VMware vFabric. Het gebruik van de virtuele toepassing zorgt voor lagere implementatie- en operationele kosten.

'Infor stelt klanten in staat sneller en slimmer te werken door het ontwikkelen van innovatieve toepassingen die bedrijfsprocessen kunnen verbeteren tegen lagere IT-infrastructuur kosten met een verhoogde flexibiliteit', aldus Ali Shadman, Senior Vice President Business Cloud bij Infor. 'Samenwerken met VMware stelt ons in staat om klanten te voorzien van een robuust ecosysteem met toonaangevende virtualisatietools waarin de intrinsieke expertise van Infor en VMware samenkomen.'

Door het maken van toepassingen die compatibel zijn met VMware infrastructuur, biedt Infor zijn klanten de mogelijkheid om te profiteren van de vele voordelen van virtualisatie en cloud. Als gevolg hiervan zijn Infor klanten beter in staat om IT-infrastructuren te consolideren, meer efficiëntie en kostenreductie te verkrijgen en een hogere mate van deployment portability te bereiken. Een andere manier waarop de implementatiekosten worden verlaagd, met schaalbaarheid, performance en betrouwbaarheid, is de ondersteuning van cloud en on-premise infrastructuur bij Infor producten. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van dezelfde code basis als bij de producten van VMware zodat de producten identiek functioneren.
'Infor's klanten gebruiken hun applicaties om de activiteiten te controleren en de efficiëntie te verhogen, zegt Parag Patel, vicepresident Global Strategic Alliances bij VMware. 'Door de samenwerking met VMware kunnen de klanten van Infor meer kosten verminderen en profiteren van de efficiëntie van een robuuste gevirtualiseerde infrastructuur.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 194 landen helpt hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premis of allebei in te zetten. Kijk voor informatie op: http://nl.infor.com

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Or connect via: Linkedin