Infor Xtreme erkend voor goede webgebaseerde ondersteuning

EMEA – June 01, 2012, 07:38 AM

Infor, leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, maakt bekend dat Infor Xtreme Support in de top tien staat van websites die de beste ondersteuning bieden. Deze lijst is opgesteld door de Association of Support Professionals (ASP). De support portal, die in januari is herontworpen als onderdeel van Infor's nieuwe Xtreme Support programma, is makkelijk aanpasbaar op wensen van klanten en gebruiksvriendelijk. Klanten van Infor kunnen technische problemen zodoende sneller oplossen en verstoring van bedrijfsprocessen minimaliseren. In maart werd al bekend dat het Xtreme Support programma de 2012 MarketTools ACE (Achievement in Customer Excellence) Award voor support won.

"Wij willen onze klanten helpen slimmer en sneller zaken te doen. Niet alleen door het voortbrengen van innovatieve applicaties die branchespecifieke problemen aanpakken maar ook door continu goede klantondersteuning te bieden", aldus Marylon McGinnis, SVP, Xtreme Support bij Infor. "Sinds de introductie zijn klanten lyrisch over ons Infor Xtreme Support programma. De erkenning door de Association of Support Professionals toont aan dat Infor Xtreme op het gebied van enterprise applicaties een klasse apart is."

Infor Xtreme Support is 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar via de Xtreme Support portal. De portal biedt gebruikers hulpmiddelen waaronder software patches, service packs, updates, een kennisbank en online communities. Deze middelen worden gekoppeld aan de nieuwe gebruikersinterface die kan worden aangepast aan de voorkeuren van gebruikers. Hierdoor kunnen ze sneller over de juiste informatie beschikken.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Or connect via: Linkedin