Infor10 Marketing met social en multi-channel integratie voor betere campagne resultaten

EMEA – January 17, 2012, 08:57 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag Infor10 Marketing aan, een nieuwe geïntegreerde database marketingapplicatie binnen de Infor10 CRM Enterprise (Epiphany) suite. Infor10 Marketing helpt enterprise marketeers met het plannen uitvoeren en monitoren van marketingactiviteiten - die direct op de consumenten gericht zijn. Deze activiteiten vinden simultaan plaats op een programmaniveau binnen een aantal outbound kanalen (e-mail, direct mail, sms, Facebook, Twitter etc.) en inbound kanalen (website, mobiel, online winkel, call center, voice response unit, POS terminals, kiosk, ATM etc.). Hierdoor is een beter Customer Relationship Management (CRM) binnen de enterprise mogelijk via customer preference management wat leidt tot optimalisatie en permission-based marketing.

Infor10 Marketing gebruikt de invloed van vrienden en collega's om het bereik van de campagne te stimuleren evenals de effectiviteit dankzij de sharing features van sociale netwerken waardoor de ontvanger van een e-mailcampagne in staat is en aangemoedigd wordt het bericht te plaatsen op zijn Facebook, Twitter en op andere sociale media. Gebruikers die deze communicatie ontvangen via het social netwerk hebben de volgende mogelijkheden: “join the group” en “become a friend”. Bovendien kunnen ze het bericht direct naar hun contacten sturen. Dit bevordert de betrokkenheid van klanten en biedt marketeers een communicatiekanaal voor interactie. Daarnaast bevatten deze functies robuuste tracking- en analysemogelijkheden die helpen de effectiviteit van de campagne te bepalen en de meest winstgevende initiatieven te identificeren terwijl de anonimiteit en relatie met klanten wordt beschermd.

“Consumenten zijn op steeds meer manieren verbonden met hun collega’s en vrienden en delen meer informatie dan ooit tevoren met hun persoonlijke netwerken”, zegt Jackie Palmer, senior productmanager CRM bij Infor. “Infor10 Marketing stimuleert het gebruik van de communicatie-instrumenten van de 21e eeuw en voornamelijk sociale netwerken, die steeds meer invloed hebben. Hierdoor kunnen bedrijven profiteren van de verbondenheid en connecties van klanten en daardoor geloofwaardigheid verkrijgen, terwijl de privacy en voorkeuren van klanten gerespecteerd worden.”

Infor10 Marketing functies omvatten:

Inbound en outbound contactmomenten
Infor10 Marketing brengt inbound kanalen, zoals website, contact center, point of sale en traditionele outbound kanalen zoals e-mail en direct mail samen om ervoor te zorgen dat CRM wordt beheerd op een klantgericht programmaniveau. Hierdoor kunnen marketeers een CRM-programma ontwikkelen en individuele campagnes uitvoeren binnen alle kanalen en typen vanuit een centrale plek.

Multi-channel communicatie
Klanten kunnen door meerdere kanalen worden bereikt via een campagne. Marketeers kunnen een optimale combinatie van berichten en materialen bepalen en voordelen voor klanten versterken. Met deze nieuwe versie zijn marketingkanalen direct te koppelen aan campagnes en zijn er nieuwe functionaliteiten en attributen voor communicatie en segmentatie. Bovendien kunnen marketeers de contactgeschiedenis en reacties via elk kanaal bijhouden waardoor een optimale analyse en rapportage gemaakt kan worden.

Thema programma's
Infor10 Marketing biedt de mogelijkheid meerdere campagnes onder een algemeen thema te bundelen. Marketeers hebben zo verschillende contactmomenten voor een groter bereik. Campagnes met hetzefde thema kunnen gebruikmaken van inbound of een combinatie van inbound en outbound kanalen zodat marketeers een completer arsenaal van communicatiemiddelen kunnen gebruiken.

Beter inzicht en interactie met klanten
Geïntegreerde analyses dankzij een intuïtieve web-interface biedt beter inzicht in interactie met klanten van zowel outbound en inbound kanalen, waardoor de effectiviteit van toekomstige campagnes verbeterd kunnen worden. Nieuwe campagnes die scores meenemen van externe analyse-instrumenten kunnen met een paar simpele klikken worden gestart en kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt. Daarnaast biedt Infor10 Marketing gebruikers de mogelijkheid automatisch de geschiedenis van campagnes bij te houden, reacties via meerdere kanalen te monitoren en de antwoorden te gebruiken voor follow-up gesprekken.

Doelgericht klantcontact
De contactgeschiedenis voor zowel inbound als outbound kanalen zijn geïntegreerd in een tabel. Zodoende kan men snel beschikken over een informatiebron die accuraat en up-to-date is. Krachtige vraag- en filtermogelijkheden zorgen voor zeer gerichte lijsten en een vrijwel onbeperkt aantal segmenten van beschikbare klantinformatie waaronder demografie, transactie gedrag, campagne geschiedenis, ideale scores en date-relative filters.

Infor10 Marketing is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan degelijk beheer en de uitvoering van permission-based, outbound en inbound multichannel marketing campagnes. Bedrijven kunnen Infor10 Marketing inzetten om klantrelaties op te bouwen, rekeninghoudend met de voorkeuren van klanten, waardoor loyaliteit en klantbehoud wordt bevorderd.

Extra informatie

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Or connect via: Linkedin