Skip to Content

Infor10 ondersteunt BAE Systems MAI

EMEA – December 20, 2011, 07:20 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, kondigt vandaag aan dat BAE Systems Military Air and Information (MAI) voor Infor10 heeft gekozen als onderdeel van een omvangrijk bedrijfsherzieningsprogramma. De geïntegreerde Infor10 oplossing omvat ERP, Business Intelligence, barcodering-functionaliteit en een leveranciersportal door middel van Infor10 ION. Hierdoor kan BAE Systems MAI, een multinational op het gebied van defensie, luchtvaart en veiligheid, zijn bedrijfsprocessen beter ondersteunen en door de gehele organisatie een efficiëntieslag bewerkstelligen. Dit moet leiden tot nog betere prestaties bij de uitvoering en ondersteuning van grote projecten als de Eurofighter Typhoon en de F35 Joint Strike Fighter.

Nieuws

De geïntegreerde Infor10 omvat ERP, Business Intelligence, barcodering-functionaliteit, een leveranciersportal, en een trainingstool die een snelle en complete gebruikersacceptatie garandeert.

De basis van de oplossing is Infor10 ION, Infor’s unieke, open middleware platform dat de bedrijfsapplicaties verbindt en integreert. Dit stelt BAE Systems MAI in staat sneller cruciale bedrijfsinformatie boven tafel te krijgen. Dit verbeterde inzicht werkt een efficiënte en effectieve besluitvorming in de hand en vergroot het concurrentievermogen van BAE Systems MAI.

De invoering van Infor10 gaat gepaard met de implementatie van Infor10 Workspace. Infor10 Workspace zorgt voor een uniforme look & feel van alle bedrijfsapplicaties en biedt de gebruiker een single login voor alle systemen. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers van BAE Systems MAI gemakkelijker hun weg weten te vinden in de diverse systemen, waardoor ze hun werkzaamheden efficiënter en effectiever kunnen uitvoeren.

Infor werd geselecteerd omdat het een uitgebreide, branchespecifieke oplossing kan leveren die gebaseerd is op diepgaande domeinkennis van de ruimtevaart- en defensie-industrie.

Infor10 vervult een sleutelrol bij het bedrijfsherzieningsprogramma van BAE Systems MAI. BAE Systems MAI verwacht aanzienlijke besparingen door minder licentie- en IT-onderhoudskosten.

Als onderdeel van de Infor10 oplossing, zal met Infor10 Business Intelligence, aangedreven door ION, sneller contextuele en accurate managementinformatie worden gegenereerd.

Doordat met Infor10 Barcode binnenkomende goederen eenvoudig kunnen worden gescand en direct aan werkorders gekoppeld en tegelijkertijd de voorraadgegevens automatisch worden bijgewerkt, kan BAE Systems MAI een beter voorraadbeheer realiseren en proactief inspelen op ontwikkelingen in de markt.

Quote BAE Systems Mae
‘Krappere budgetten bij en hogere eisen van onze klanten stelt ons bedrijf voor grote uitdagingen, maar biedt ons tegelijkertijd een scala aan interessante mogelijkheden’, zegt Adrian Fallows, head of strategic business systems bij BAE Systems MAI. ‘Ondersteund door Infor10 zal onze herziening van de bedrijfsactiviteiten voor meer daadkracht zorgen en eraan bijdragen dat BAE Systems MAI efficiënter kan inspelen op de marktomstandigheden.’

Quote Infor
‘De recessie heeft grote gevolgen gehad voor de defensie-uitgaven. Organisaties als BAE Systems moeten dan ook sneller en slimmer opereren dan de concurrentie om nieuwe klanten voor zich te winnen en de kosten van defensieplatforms te verminderen’, aldus Arsenin Rodriguez, directeur van business consulting, lucht- en ruimtevaart & defensie bij Infor. ‘Gestroomlijnde bedrijfsprocessen en accuratie informatie die een uitvloeisel zijn van Infor10 levert zijn onontbeerlijk om snel te kunnen schakelen en onderbouwde beslissingen te kunnen nemen. Het zorgt tevens voor de benodigde flexibiliteit om innovaties te kunnen doorvoeren die nodig zijn in de defensie-industrie.’

Aanvullende informatie

Inschrijving kan worden verzocht voor toegang tot online content.

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 75.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.