Infor10 Supply Chain Execution voor beter supply chain management

EMEA – October 17, 2011, 06:52 AM


Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, introduceert Infor10 Supply Chain Execution, een nieuwe toepassing waarmee bedrijven een snellere doorstroming van informatie kunnen realiseren met meer toegevoegde waarde tegen minder kosten. Het samenbrengen van voorraadbeheer, workforce management, facturering en transportplanning in één uniforme oplossing vermindert de complexiteit, voorkomt herhaling van processen en maakt een snellere besluitvorming mogelijk.

Met behulp van Infor10 ION, het interoperabiliteitsplatform van Infor, ontstaat een eenvoudige interfacing in de gehele supply chain. Infor10 Supply Chain Execution wordt geïntegreerd met enterprise resource planning, voorraadbeheer en oplossingen van derden.

Overzicht

 • Infor10 Supply Chain Execution biedt fabrikanten, distributeurs, retailers en logistieke dienstverleners een uniforme aanpak voor het automatiseren en vereenvoudigen van complexe opslag- en transportmanagementprocessen.
 • Door het gebruik van één uniforme oplossing, die aan de uiteenlopende behoeften van de supply chain voldoet, worden de bedrijfsrisico’s en kosten verminderd en worden implementatietijden verkort.
 • Infor10 Supply Chain Execution maakt gebruik van geavanceerde integratie-tools om sneller master data en transactiegegevens te uploaden. Hierdoor kunnen bedrijven meer tijd aan nieuwe klanten besteden en eerder nieuwe inkomsten genereren.
 • De Infor10 Supply Chain Execution mogelijkheden zijn:
  • Betere workforce management. Gebruikers kunnen real-time de arbeidsprestaties meten, de werkverdeling optimaliseren met behulp van taakbeheer- en analysemogelijkheden, eenvoudige niet-transactie gebaseerde activiteiten verantwoorden en trainingstijd verminderen dankzij eenvoudig te begrijpen interfaces.
  • Geautomatiseerd voorraadbeheer. De software automatiseert het voorraadbeheer en controleert de productbewegingen om de voorraadniveaus te verlagen. Daarnaast wordt de levensduur van de producten bewaakt om verouderde producten te vermijden.
  • Self-service voor klanten, leveranciers en medewerkers. Door een interactieve webportal kunnen klanten zelf de status van hun orders bekijken en ook zelf rechtstreeks de voorraden toewijzen en SKU’s (stok keeping unit) invoeren. Leveranciers hebben tools om hun eigen voorraden te beheren en kunnen ook labels printen en toevoegen. Hierdoor ontstaat er voor medewerkers en managers een beter inzicht in alle warehouse activiteiten.
  • Bedrijven kunnen snel en gemakkelijk hun klanten nieuwe extra diensten aanbieden zoals kitting, hulp bij sales promoties en factureringsdiensten
  • Nauwkeurige rapporten en waarschuwingen. Geautomatiseerde en ad-hoc-rapportagemogelijkheden bieden meer accurate informatie aan leidinggevenden en klanten. Waarschuwingen voorkomen vroegtijdig eventuele escalaties.


Profiteren van kostenbesparingen
"We hebben voor Infor10 Supply Chain Execution gekozen vanwege de compleetheid van de oplossing met functionaliteiten die voldoen aan onze behoeften en zelfs rekening houdt met toekomstige uitbreidingen," aldus Dave Schroeder, vice-president van Operations en Information Systems bij Lava Supply Chain Solutions. "Als ons bedrijfactiviteiten groeien zijn wij in staat onze warehouse management oplossing uit te breiden met extra functionaliteiten zoals transportation management, 3PL-Billing en workflow management zonder de noodzaak om aparte stand-alone oplossingen te installeren en te integreren. Omdat deze functionaliteit is ingebouwd in de Infor-oplossing, kunnen we profiteren van aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen in een steeds veranderend distributiesysteem."

Infor quote
"De huidige supply chain markt vereist een snelle, kritische besluitvorming ten aanzien van planningen, kosten, deadlines, transporteisen en wensen van klanten in een fractie van een seconde", zegt Brent Forden, senior product manager, Supply Chain Management bij Infor. "Om dit te faciliteren is coherente en gevalideerde real time informatie nodig uit een enkel systeem. Daarom kan Infor10 Supply Chain Execution de nieuwe benchmark worden. Onze klanten kunnen betere en snellere beslissingen nemen.”

Meer informatie

Filed Under
 • Press Releases
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Or connect via: Linkedin