Skip to Content

Jaarlijkse gebruikersconferentie Infor en Lawson van 22 tot 25 april in Denver

EMEA – February 08, 2012, 05:09 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, maakt vandaag de eerste details bekend over de jaarlijkse gebruikersconferentie, Inforum 2012. Dit congres vindt van 22 tot 25 april plaats in het Colorado Convention Center in Denver. Inforum is het grootste evenement dat voor klanten, partners en experts van Infor en Lawson georganiseerd wordt. Zij kunnen elkaar hier ontmoeten, kennis opdoen en uitwisselen en met deze kennis de waarde van hun applicaties vergroten.

Het thema van dit jaar is ‘Specialized by Industry, Engineered for Speed’ en helpt klanten bij het bijhouden van de veranderingen in het zakelijke landschap. Met meer dan 700 kennissessies is Inforum 2012 omvangrijker dan ooit. Klanten die naar de conferentie komen kunnen:

  • Het nieuwe Infor ervaren evenals de plannen voor de komende maanden.
  • De managementteams van Infor en Lawson ontmoeten.
  • De innovatie achter de nieuwste producten ontdekken, zoals Infor10, ION, Workspace, CloudSuite, Motion en InForce Everywhere.
  • De nieuwste producten voor onder andere ERP, SCM, PLM, EAM, Financials, Performance Management, BI, CRM en HCM uitproberen.

De conferentie begint officieel op zondag 22 april met een welkomstborrel en de opening van de beurshal. Charles Phillips, CEO van Infor, geeft maandagochtend een presentatie, waarna de hele dag kennissessies worden gehouden. De dinsdag begint met een algemene sessie, met daarna kennissessies en in de avond een feestelijke borrel. De conferentie sluit op woensdag.

Het programma is gebaseerd op de onderwerpen waarvan klanten en partners hebben aangegeven dat ze belangrijk voor hen zijn. Klanten van Infor en Lawson die zich voor 17 februari registreren kunnen gebruik maken van speciale vroegboektarieven.

Meer informatie

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.