Skip to Content

Meer keuze in klantondersteuning met Infor Xtreme Support

EMEA – January 31, 2012, 08:55 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag een nieuw supportprogramma aan; Infor Xtreme Support. Het nieuwe programma biedt gespecialiseerde, gepersonaliseerde en proactieve klantondersteuning, een intuïtieve supportportal en de keuze uit drie serviceniveaus. Infor Xtreme Support helpt klanten bij het melden van zowel technische als niet-technische problemen en bij het in de lucht houden van bedrijfskritische systemen.

Overzicht

 • Infor Xtreme Support geeft klanten toegang tot ervaren supportmedewerkers die kennis hebben van zowel de branche als de specifieke klant, ervaren zijn op het gebied van de Infor-software en in staat zijn goed samen te werken met de technische staf van de klant zodat zij snel kunnen reageren op incidenten en bij kunnen dragen aan het draaiend houden van bedrijfskritische systemen.
 • Infor Xtreme Support is 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar via de nieuwe Xtreme Support Portal. De portal geeft gebruikers toegang tot hulpmiddelen zoals software patches, service packs, updates, release notes, een kennisdatabank, opgenomen briefings en online communities.
 • ION Support Assistant (ISA) is een tool die informatie verzamelt over de configuratie en omgeving van de Infor-software die door iemand wordt gebruikt. ISA geeft de ontwikkelaars van Infor een overzicht van de klantsituatie en helpt ze de problemen snel op te lossen. Daarnaast ontvangen gebruikers met ISA alerts over potentiële problemen en de daarbij passende oplossingen, waardoor systemen kunnen blijven draaien op hun optimale niveau en meer waarde kunnen leveren.
 • Infor Xtreme Support biedt drie niveaus van ondersteuning:
  • Xtreme – klanten krijgen support voor een onbeperkt aantal incidenten, continue online support via een portal die 24/7 beschikbaar is, opvolging op basis van urgentie, telefonische ondersteuning, remote access en tijdens werkdagen ondersteuning voor bedrijfskritische problemen.
  • Xtreme Premium – Klanten krijgen alle voordelen van Infor Xtreme, maar daarbij ook uitgebreide ondersteuning voor bedrijfskritische problemen. Dit betekent een responstijd van één uur voor de meest ernstige incidenten, ongeacht het uur van de dag. Premium klanten hebben ook toegang tot live, interactieve briefings met Infor-experts.
  • Xtreme Elite – Klanten krijgen dezelfde ondersteuning als bij Xtreme Premium en krijgen daarnaast een Xtreme Elite accountmanager toegewezen. De accountmanager helpt bij het oplossen van de problemen. Xtreme Elite is de beste keuze voor complexe multinationals of voor klanten die speciale ondersteuning of persoonlijke aandacht nodig hebben.

Recochem Inc.
‘Geen enkele aanbieder levert betere en snellere support dan Infor’, zegt Steve Shurge, systeemmanager bij Recochem Inc. ‘Hun ervaren supportmedewerkers analyseren alle mogelijke incidenten en besparen ons zo tijd en geld. Mijn team en ik maken continu gebruik van de portal, waar we antwoorden, best practices en de ondersteuning vinden die bepalend is voor het succes van de gehele organisatie. En nu ik afdelingen heb in zowel Noord-Amerika als Australië, is de 24-uurs support een doorslaggevende factor bij het in stand houden van de systemen in de wereldwijde organisatie.’

Graybar Electric
‘Wij zijn erg blij met de nieuwe intuïtieve gebruikersinterface van de portal. Het lijkt wel of we bijna alles kunnen doen wat we willen, vanaf elke pagina’, zegt Kenton Brandon-Fritzius, WMS support analyst bij Graybar Electric. ‘Van het opzoeken van een ticket, tot het registreren van een nieuw ticket, er is altijd een link beschikbaar om het gedaan te krijgen. We kunnen bovendien altijd rekenen op de mogelijkheid onze aangepaste instellingen te bewaren.’

Infor
‘Slimme organisaties beseffen dat het juiste niveau van support bepalend is voor het succes van de gehele organisatie. Dit is met name het geval in grote, complexe organisaties, waar specifieke hulpmiddelen nodig zijn om systemen productief te houden, ongeacht de geografische spreiding’, zegt Marylon McGinnis, senior vice president van Xtreme Support bij Infor. ‘Met Infor Xtreme Elite Support weten klanten meteen als er een nieuwe update beschikbaar komt of er een probleem ontstaat en hebben ze direct contact met een medewerker met diepgaande kennis over hoe hun software kan blijven draaien.’

Filed Under
 • Press Releases
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.