Skip to Content

Met Infor ERP LN is GSH Europe B.V. klaar voor de volgende strategische groeifase

EMEA – July 26, 2011, 18:00 PM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat GSH Europe B.V., specialist in technisch onderhoud aan gebouwgebonden installaties, Infor ERP LN in al zijn vestigingen (12) in Europa gaat implementeren. De verwachting is dat dit jaar de implementatie wordt voltooid voor de vestigingen in Nederland en België zodat deze op 1 januari 2012 operationeel zijn. Andere Europese vestigingen, zoals in Zwitserland, Duitsland en Denemarken, zullen op een later moment volgen.

Overzicht

· GSH Europe B.V. zag door een aantal overnames zijn dienstenaanbod toenemen en het bedrijf sterk groeien. Om deze veranderingen te ondersteunen, investeert het bedrijf in nieuwe enterprise software van Infor.

· De moedermaatschappij van GSH Europe B.V., GSH Group, gebruikt een IBM-oplossing voor het beheren van zijn financiën en back-office. Vanwege verschillende operationele behoeften op divisieniveau koos het bedrijf voor de implementatie van Infor ERP LN voor alle Europese vestigingen. GSH Europe B.V. was met name onder de indruk van Infor ERP LN op het gebied van financiële administratie, berekeningen en logistieke activiteiten en van de integratie van gegevens daar waar bij de IBM-oplossing de integratie van gegevens een handmatig proces is. Real time inzicht in de financiële administratie is voor GSH cruciaal en de keuze voor de nieuwe ERP-oplossing was dientengevolge eenvoudig.

· Infor ERP LN biedt gedetailleerde kostprijsberekeningen voor de servicecontracten en kosten kunnen continu gemonitord worden. Hierdoor is GSH Europe B.V. beter in staat de kosten te berekenen voor hun jaarlijkse contracten met all-in service, inclusief technische storingen, zodat deze winstgevend zijn. Infor ERP LN ondersteunt bovendien de groeiplannen. Waar GSH zich voorheen richtte op onderhoud verkopen ze nu ook apparatuur en doen ze de installatie.

Volgende strategische groeifase

‘Met de implementatie van Infor ERP LN is GSH klaar voor de volgende strategische groeifase, zowel voor onze bedrijfsonderdelen installatietechniek als die van facilitaire ondersteuning’, aldus Almer van Wensveen, CFO van GSH. ‘Maximale operationele en financiële transparantie vanaf het moment van calculatie en realisatie tot het beheer en onderhoud zal ons een forse stap verder brengen in de winstgevendheid en continuïteit van onze organisatie.’

Moderniseren

‘Wij signaleren een toenemende trend om op het hoofdkantoor en op divisieniveau verschillende ERP-systemen te gebruiken. Divisies zijn vaak complexer en vereisen betere operationele controle als marges krap zijn’, zegt Theo Koster, Regional VP Infor Benelux. Hij voegt daaraan toe:Met Infor ERP LN krijgt GSH Europe B.V. een beter en accuraat inzicht in de operations en de contracten met klanten. Dat helpt de organisatie hun klanten beter van dienst te zijn en kosten en marges beter te bewaken.’

Extra informatie

http://nl.infor.com/company/registration/?requestedContent=%2Fcontent%2Fbrochures%2Ferp-ln-services%2F&location=LHM

  • Brochure Infor ERP LN Workflow,

http://nl.infor.com/company/registration/?requestedContent=%2Fcontent%2Fbrochures%2Ferp-ln-workflow%2F&location=LHM

Over GSH Europe B.V.
GSH Europe B.V. is specialist in technisch onderhoud aan gebouwgebonden installaties en is onderdeel van de GSH Group, met vestigingen in Groot-Brittannië, Ierland, Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Het bedrijf verzorgt de gehele dienstverlening omtrent technische installaties, vanaf de ontwerp- en installatiefase tot en met het beheer en het onderhoud. Kijk voor meer informatie op: www.gshgroup.com.

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op:
http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.