Skip to Content

Mohegan Sun kiest Infor CRM om dienstverlening te verbeteren en omzet te verhogen

EMEA – March 20, 2012, 10:42 AM

Infor, leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat Mohegan Sun, gekozen heeft voor de Infor10 CRM Enterprise suite. Hiermee wil de organisatie zijn dienstverlening verbeteren en de omzet verhogen. Dankzij de gebruiksvriendelijke oplossing met een uniforme look-and-feel en single-screen sign-on profiteert het bedrijf van geconsolideerde datatoegang en de mogelijkheid om de voorkeuren van klanten te achterhalen. Hierdoor is een persoonlijke aanpak mogelijk. Door het gebruik van Interaction Advisor kan Mohegan Sun bovendien de communicatie tijdens verschillende contactmomenten personaliseren. Dit biedt meerdere cross-sell en up-sell mogelijkheden om extra inkomsten te genereren en concurrentievoordeel in de groeiende East Coast gamingmarkt te bieden.

Mohegan Sun kiest Infor CRM Enterprise vanwege de makkelijke integratie met bestaande systemen evenals Infor’s succesvolle implementaties in de gamingindustrie. 90 procent van de commerciële zone in Las Vegas vertrouwt op de oplossingen van Infor.

Overzicht

  • Mohegan Sun gaat de Sales, Service en Interaction Advisor componenten van de Infor10 CRM Enterprise suite gebruiken. Zij integreren bestaande systemen in een enkele gebruikersinterface om zo de tijdsduur van een training voor callcentermedewerkers te verminderen en het personeelsverloop terug te dringen.
  • CRM Enterprise integreert meerdere systemen zodat gebruikers toegang hebben tot gastinformatie via een enkel scherm. Hierdoor hoeft men niet te wisselen tussen verschillende applicatie om gegevens te zoeken.
  • CRM Enterprise consolideert alle informatie van gasten in een database waarbij voorkeuren kunnen worden opgeslagen in het systeem voor toekomstige promoties en snellere en betere dienstverlening door kortere en persoonlijkere gesprekken.
  • Mohegan Sun wil ook de rol van zijn contactcentergebruikers uitbreiden door ze de geavanceerde beslismachine functionaliteit in de Interaction Advisor te laten gebruiken om gedurende een gesprek met de klant meer omzet mogelijk te maken via cross-sell en up-sell. Aanvankelijk zal de Interaction Advisor’s aanbevelingsmachine de inboud callcentermedewerkers voorzien van een voorstel die de gast waarschijnlijk zal accepteren. In de toekomst zal Mohegan Sun de uitbreidingen van de Interaction Advisor naar het web en e-mailkanalen evalueren.

Mohegan Sun quotes
“In ons callcenter moeten gebruikers momenteel wisselen tussen verschillende schermen om de gegevens te bekijken die nodig zijn om een gast te helpen. Dit vertraagt de responstijd en maakt het moeilijker om de gevraagde informatie te verstrekken”, zegt Chris Friday, SVP & CIO, Mohegan Sun. “Met Infor CRM hebben gebruikers tot alles toegang via een uniform scherm. Interaction Advisor zal automatisch promoties tonen op basis van de voorkeuren van de klant waardoor een hogere mate van klanttevredenheid bereikt kan worden en meer salesmogelijkheden ontstaan om uiteindelijk meer winst te genereren.”

“Interaction Advisor biedt ons een waardevol hulpmiddel om inzicht te krijgen in de redenen van klanten om voor Mohegan Sun te kiezen, welk type ervaring ze zoeken en waarom ze blijven terugkomen”, zegt Dave Martinelli, VP of CRM, Mohegan Sun. “Door uit te zoeken wat de behoeften en voorkeuren van onze klanten zijn en deze kennis te gebruiken kunnen we concurrerend zijn.”

Infor quote
“Infor CRM helpt gamingbedrijven om accountgegevens en voorkeuren beter te beheren en bij te houden zodat gasten tijdens elk bezoek op persoonlijke wijze worden benaderd”, aldus MJ Crabbe-Barberis, director of Global Product Marketing, CRM, Infor. “De oplossing bevordert niet alleen de klanttevredenheid maar maakt extra cross-sell en up-sell mogelijkheden mogelijk evenals via Interaction Advisor zodat gebruikers een instant sales asset worden zodra ze met gasten communiceren.”

Extra informatie

Over Mohegan Sun
Mohegan Sun, eigendom van de Mohegan Tribal Gaming Authority, is een van de grootste, meest spectaculaire entertainment-, gaming-, eet- en winkelbestemmingen in de Verenigde Staten. In het schilderachtige Connecticut op een gebied van 185 hectare langs de Thames omvat Mohegan Sun drie casino’s, een luxe hotel met 1.200 kamer, een spa en golfbaan, meer dan 75 winkels, restaurants en bars evenals drie uitgaansgelegenheden waaronder een Arena met 10.000 zitplaatsen. Mohegan Sun is makkelijk te bereiken vanuit New York, Boston, Hartford en Providence en op 15 minuten afstand van musea, antiekzaken en de waterkant van Mystic Country. Voor meer informatie, zie mohegansun.com. Voor facebook, zie facebook.com/mohegansun, volg ons op twitter.com/mohegansun en bekijk ons op youtube.com/mohegansunvideos.

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.