Skip to Content

Nieuwe generatie Infor Customer Relationship Management uitgebracht

EMEA – April 25, 2016, 09:00 AM

Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt vandaag de nieuwste versie aan van haar Infor Customer Relationschip Management (CRM) oplossing. Een van de kenmerken is de intuïtieve interface van de mobiele applicatie, die is voorzien van Infor SoHo-styling. De nieuwste release van Infor CRM, versie 8.3, beschikt over extra configuraties en integraties. De oplossing biedt gebruikers toegang tot cruciale klantgegevens, ook bij offline gebruik en biedt een betere gebruikerservaring. Infor CRM maakt het voor organisaties mogelijk om de impact van hun dagelijkse interacties in de gehele klanten-lifecycle te vergroten. Of het nu op kantoor is of 'in het veld'.

Infor CRM 8.3 levert pre-geconfigureerde backoffice-integratie met verscheidene ERP-systemen via het Infor Intelligent Open Network (ION), een doelmatige middleware-oplossing die een simpel maar krachtig en schaalbaar raamwerk biedt waarmee organisaties grenzeloze software kunnen gebruiken. Het resultaat zijn enterprise-brede inzichten, gevat in één enkele management- en modeling-omgeving, inclusief een geïntegreerd platform voor social, mobile en cloud. Daarbij maakt de nieuwe integratie met Infor Configure Price Quote (CPQ) het mogelijk voor klanten in de maakindustrie en logistiek om hun hele operatie in één interface bij te houden, van bestelling tot en met levering. Infor CPQ laat gebruikers kennis over maatwerkproducten vastleggen en delen met dealers en de afdeling verkoop.

De nieuwe gebruikersinterface van Infor CRM Mobile 3.4 is ontwikkeld door Hook & Loop, Infors in-house digitaal ontwerpbureau. De interface toont automatisch noodzakelijke informatie in real-time op elk mobiel apparaat. Met de nieuw ontworpen lay-out hebben buitendiensten veel meer inzicht. Een intuïtief en slim ontwerp stimuleert gebuikersefficiëntie, vermindert de noodzaak voor training en vergroot het zelfvertrouwen van de gebruiker. Gebruikers kunnen ook meer informatie offline inzien, als toegang tot het netwerk niet beschikbaar is. Klantgegevens, zoals profiel en informatie over activiteiten, kunnen lokaal worden opgeslagen op een mobiel apparaat, terwijl recent bekeken data in het geheugen van het apparaat blijft staan. Dit geeft de productiviteit een flinke boost.

"Door medewerkers een prachtig ontworpen, gebruiksvriendelijke mobiele applicatie te geven die hen ondersteunt met cruciale informatie binnen handbereik, kunnen organisaties meer rendabele relaties met klanten en prospects aangaan," zegt Pierre Custeau, vice president, Product Strategy bij Infor Customer Experience. "In elke sector, van de maakindustrie tot de financiële dienstverlening, en van de logistiek tot de retail, is er behoefte aan onmiddellijke en continue toegang tot de juiste data, afkomstig uit verschillende applicaties zoals ERP-, financiële management- en supply chain managementsystemen. Dit staat aan de basis van een superieure klantbeleving."

Voor meer informatie, bezoek: http://www.infor.com/product-summary/cx/infor-crm/ en http://www.infor.com/company/news/pressroom/pressreleases/infor-crm-8.3/.

Over Infor

Infor bouwt mooie zakelijke applicaties met de nieuwste functionaliteiten die voor bepaalde branches als een cloud-dienst worden aangeboden. Het bedrijf telt 13.000 medewerkers en heeft klanten in meer dan 200 landen. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, de productie- en mode-industrie, groothandel, hospitality, retail en de publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd wat de noodzaak voor dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Het hoofdkantoor van Infor staat in New York City. Dit is ook de thuisbasis van Infor's interne ontwerpbureau Hook & Loop, een van de grootste creatieve bureaus in Manhattan. Zij richten zich op een gebruikerservaring die plezierig en boeiend is. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 18 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 10 van de top 10 hightechbedrijven
 • 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
 • 21 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 17 van de top 20 industriële distributeurs
 • 15 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 21 van de top 30 wereldwijde banken
 • 6 van de 10 grootste hotelmerken
 • 6 van de top 10 wereldwijde luxe merken

Voor meer informatie:
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
020 205 04 28
anke@lubbersdejong.nl

Filed Under
 • Press Releases
Industry
 • Other
Product
 • Other
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.