Skip to Content

Nieuwe versie Infor CloudSuite Industrial Enterprise beschikbaar voor de maakindustrie

EMEA – August 05, 2015, 09:00 AM

Infor, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van een nieuwe, verbeterde editie van Infor CloudSuite Industrial Enterprise, die klanten uit de maakindustrie toegang biedt tot applicaties in een cloud-omgeving. Infor CloudSuite Industrial Enterprise is speciaal ontworpen voor fabrikanten en service providers. De oplossing voldoet aan hun specifieke behoeften en biedt uitgebreide functies voor belangrijke zaken als internationale financiën, productontwerp en configuratie, projectmanagement, kwaliteitscontrole, productie, materiaal- en klantbeheer en analyse. De suite helpt organisaties om wereldwijd zicht te houden op leveranciers, klanten en productinnovatie, allemaal binnen een veilige technologie-infrastructuur.

In de geüpdatete versie zijn een aantal nieuwe mogelijkheden opgenomen, waaronder tools voor documentbeheer. De centrale opslagplaats ondersteunt de gehele levenscyclus van documenten – van het invoeren, opvragen, distribueren tot het opslaan van documenten. Infor CloudSuite Industrial Enterprise omvat ook een geïntegreerde suite van financial performance management-applicaties, packaged analytics, en compliance tools. Het bedrijf kan vertrouwen op een realtime, eenduidig en waarheidsgetrouw overzicht van het bedrijf, omdat het complexe web van bedrijfssystemen wordt meegenomen. Daarnaast hebben organisaties met grote en complexe behoeften ten aanzien van asset management nu ook toegang tot een gespecialiseerde versie van de enterprise asset management functionaliteit. Deze is ontworpen om de prestaties van de fabriek, machines en installaties te verbeteren door ongeplande downtime te elimineren, energieverspilling direct aan te pakken en naleving te verbeteren.

CloudSuite bouwt voort op Infor’s oplossingen die beschikbaar zijn via Amazon Web Services (AWS), en biedt klanten toegang tot applicaties in de cloud. Het combineert moderne software met rijke productiefunctionaliteiten en biedt een flexibel abonnementsmodel waarmee de IT-uitgaven aanzienlijk verlaagd kunnen worden. Daarnaast kunnen bedrijven profiteren van betere inzichten in de wereldwijde supply chain met transparantie voor alle belangrijke stakeholders — van leveranciers tot klanten. Belangrijke Infor ERP Manufacturing-applicaties zijn Infor LN, Infor M3, Infor CloudSuite Industrial (SyteLine), en Infor VISUAL.

“Fabrikanten zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun IT-infrastructuur te vereenvoudigen, terwijl ze ook blijven investeren in technologie om in te kunnen spelen op de veranderende bedrijfsklimaten wereldwijd,” zegt Larry Korak, industry & solution strategy director, Industrial Manufacturing bij Infor. “Met Infor CloudSuite kunnen organisaties sneller moderniseren tegen een lagere TCO (total cost of ownership) om daarmee echte business agility te realiseren.”

Voor meer informatie zie: www.infor.com/cloud/cloudsuite-industrial/.

Filed Under
  • Press Releases
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.