Skip to Content

Nieuwe versie Infor EAM biedt betere branchespecifieke functionaliteiten

EMEA – March 01, 2016, 09:00 AM

Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt Infor Enterprise Asset Management (EAM), versie 11.2 aan. De update is bedoeld om het assetmanagement binnen grootzakelijke bedrijven nog beter te stroomlijnen. De nieuwste versie biedt verbeteringen van veel belangrijke functionaliteiten, zoals sleutelbeheer, case/incident management, reserveringen van bedrijfsmiddelen, contractor service portals en werkplekbeheer. Voortbouwend op de nieuwste cloud-mogelijkheden biedt Infor EAM 11.2 uitgebreidere functionaliteiten voor bijvoorbeeld facilitair managers, wagenparkbeheerders, horecabedrijven en bedrijven in de services- en maakindustrie.

Belangrijke verbeteringen:

 • Case management - Met de nieuwe case management-functie kunnen gebruikers van Infor EAM incidenten, emissies, kennisgevingen en andere zaken vastleggen zonder daarvoor een werkorder nodig te hebben. Zij maken een audit log aan van de casus of het incident, waarmee vervolgens workflowactiviteiten of follow up werkorders die met de bestaande casus verband houden gecreëerd kunnen worden. Omdat alle bijbehorende documentatie eenvoudig toegankelijk is, is het makkelijker dan ooit tevoren om een event, zoals een bedrijfsincident, te auditen.
 • Sleutelbeheer - Deze functie biedt gebruikers de mogelijkheid om sleutels te volgen en te koppelen aan sloten, assets, medewerkers en sleutelringen. Als sleutels kwijtraken, biedt Infor EAM gedetailleerde informatie voor het maken van nieuwe sleutels.
 • Reserveringen van bedrijfsmiddelen - Hiermee kunnen gebruikers virtueel aanvragen doen en reserveringen plaatsen voor assets, zoals voertuigen, kranen, vergaderruimten en allerlei soorten apparatuur. Dankzij Infor EAM 11.2 worden alle asset reserveringen direct aan werkorders en projecten gekoppeld waardoor ze makkelijker te traceren en te beheren zijn.
 • Nieuwe contractor service portal - Met deze module kunnen gebruikers een veilig toegangspunt voor opdrachtnemers realiseren. Ze zijn in staat om updates over activiteiten en werkorders te ontvangen en te sturen. Opdrachtnemers kunnen daarna kostenschattingen, notities en andere vereiste details bieden. Daarnaast kunnen de opdrachtnemers een update van de kosten en status geven. Dit verbetert de efficiëntie en het kost minder tijd om het werk te voltooien. Infor EAM biedt ook geautomatiseerde toewijzing van werkorders aan opdrachtnemers op basis van locatie en het type werkzaamheden.
 • Coherent werkplekbeheer - Met de workspace management-functionaliteit kunnen gebruikers werkruimtes en meubilair definiëren, toewijzen en volgen. Hierdoor kunnen organisaties verhuizingen, waarbij meerdere medewerkers zijn betrokken, efficiënter plannen en uitvoeren. Workspace management kan met callcenteractiviteiten, sleutelbeheer en het beheer van apparatuur en personeel geïntegreerd worden, waardoor het ruimtebeheer, en de planning en uitvoer van verhuizingen efficiënter kan worden uitgevoerd.
 • Geconsolideerd callcenter - De nieuwste versie van Infor EAM omvat een geüpdatet call center om de efficiëntie te verbeteren. Een Service Delivery Matrix kan worden ingesteld om direct werkorders aan bepaalde uitvoerders te distribueren op basis van hun locatie en de aard van het verzoek. Deze functie bespaart tijd doordat telefoongesprekken overbodig zijn geworden en de hoeveelheid papierwerk verminderd wordt.

"Infor EAM 11.2 biedt de benodigde functionaliteit voor allerlei sectoren en maakt snellere en effectievere onderhoudsdiensten mogelijk," zegt Mike Stone, productmanager Infor EAM. "Verder biedt het mogelijkheden om incidenten te volgen en te registreren met workflow activiteiten en follow up werkorders."

Volg Infor:

Over Infor

Infor bouwt mooie zakelijke applicaties met de nieuwste functionaliteiten die voor bepaalde branches als een cloud-dienst worden aangeboden. Het bedrijf telt 13.000 medewerkers en heeft klanten in meer dan 200 landen. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, de productie- en mode-industrie, groothandel, hospitality, retail en de publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd wat de noodzaak voor dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Het hoofdkantoor van Infor staat in New York City. Dit is ook de thuisbasis van Infor's interne ontwerpbureau Hook & Loop, een van de grootste creatieve bureaus in Manhattan. Zij richten zich op een gebruikerservaring die plezierig en boeiend is. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 18 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 10 van de top 10 hightechbedrijven
 • 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
 • 21 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 17 van de top 20 industriële distributeurs
 • 15 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 21 van de top 30 wereldwijde banken
 • 6 van de 10 grootste hotelmerken
 • 6 van de top 10 wereldwijde luxe merken

Voor meer informatie:
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
020 205 04 28
anke@lubbersdejong.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar

Filed Under
 • Press Releases
Industry
 • Other
Product
 • Other
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.