Skip to Content

Nieuwe versie Infor EzMRS helpt hoteleigenaren hun opbrengsten te optimaliseren dankzij automatische voorspellingen

EMEA – April 15, 2016, 09:00 AM

Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt vandaag de nieuwste upgrade aan van Infor EzRMS (versie 20.x), Infors beheersoplossing voor hotels. De upgrade markeert de start van een nieuw tijdperk waarin voorspellingen en optimalisatie in de hospitality-sector een rol spelen. Voor de totstandkoming van versie 20.x heeft Infor gebruikgemaakt van cross-sectorale wetenschappelijke inzichten.

De upgrade is het eerste wapenfeit van de samenwerking tussen het Infor EzRMS-wetenschapsteam en Infor Dynamic Science Labs, een interne denktank die recentelijk is opgericht om machine learning en big data-analyse aan alle Infor-applicaties toe te voegen. Voor het maken van modellen maakte Infor EzMRS altijd al gebruik van geavanceerde econometrische methoden. Zowel historische als actuele patronen werden hierin meegewogen. Maar de modellen worden nu ook gebaseerd op een adaptief learning framework, zodat er nog meer observaties uit de verzamelde data geëxtraheerd kunnen worden.

Door deze upgrade heeft Infor EzMRS meer inzicht in datatrends die helpen vast te stellen of actuele of historische patronen meer aandacht moeten krijgen in voorspellingen. Een andere wetenschappelijke verbetering in de nieuwe versie is het dynamisch en adaptief voorspellen, waarmee de oplossing continu test welke combinatie van voorspellingsmethodes het meest accuraat is, in elk stadium van de boekingscurve van een hotellier. Het resultaat is dat elke bedrijfseenheid zijn eigen, specifieke combinatie van voorspellingsmethodes toegewezen krijgt. Deze past zich continu aan de veranderende markt,seizoensgebonden variaties en de boekingscurve aan.

Infor EzMRS laat de hospitality-industrie zien dat niet elk boekingssysteem volledige ondersteuning biedt voor biedingsprijs, delta's en geavanceerd beheer van opbrengsten. In plaats van geoptimaliseerde restricties te vertalen naar een versimpelde versie die ondersteund wordt door het reserveringssysteem, zoals duur van het verblijf, kan Infor EzMRS nu betere resultaten behalen met "Restriction-Aware Optimization" door vanaf het begin rekening te houden met de verschillende restricties. In de nieuwste versie zijn de modellen voor het verlengen van een verblijf gerevolutionaliseerd op basis van wetenschappelijke inzichten. Verbeterde overboekingslogica is ontworpen om een hoger niveau van optimalisatie te bereiken in perioden van grote vraag. Dit verkleint de kans dat gasten herplaatst moeten worden en helpt om het risico dat kamers in tijden van grote vraag en hoge tarieven niet verkocht worden te minimaliseren.

Infor wil ook de gebruikerservaring van zijn hospitality-oplossing verbeteren. Dit heeft gezorgd voor een mooie interface die vergelijkbaar is met die van consumentensoftware is. "Het is geweldig om een frisse look and feel te zien die veel moderner en meer up-to-date is, en in lijn met de stijl van ons hotel. Het is ook goed om te merken dat niet alleen het ontwerp verbeterd is, maar ook de functionaliteit, de voorspellingen en de optimalisatie," zegt Berengere Brohan, group revenue director van The Hoxton. "Een belangrijk kenmerk is dat de oplossing onthoudt welke rapporten we hebben bekeken en ze ook zo weer kan oproepen, wat een hoop tijd bespaart. Het is ook geweldig dat de regionale module zo intuïtief geworden is en ons meer flexibiliteit biedt. Met het extra filter en de verschillende selectieopties hebben wij een hulpmiddel in handen waarmee we echt goed gebruik kunnen maken van de rijkdom aan data die verzameld wordt door EzRMS. We kunnen niet wachten om te profiteren van de resultaten van de nieuwe algoritmes en om te ervaren hoeveel beter onze voorspellingen, prijsvorming en verbeteringen zullen zijn."

Infor EzMRS is onderdeel van de Infor Hospitality oplossingensuite. De oplossing helpt hoteleigenaren hun opbrengsten te optimaliseren door automatisch voorspellingen over de vraag te berekenen en de beste verkoopstrategieën te adviseren, gebaseerd op data zoals dag-van-de-week-patronen, doorlooptijden en het aantal gasten per kamer.

"De hotelbranche worstelt continu met het verhogen van de opbrengsten en tegelijkertijd het personaliseren van de ervaring van gasten. Marktleidende organisaties begrijpen dat een oplossing voor het beheer van opbrengsten er niet alleen voor zou moeten zorgen dat teams strategischer kunnen handelen door routinematige voorspellingen en prijsvorming te automatiseren, maar dat zo'n oplossing ook accurate realtime informatie moet leveren waar en wanneer medewerkers dit nodig hebben. Of ze nu bij een groot internationaal bedrijf, een kleine hotelketen of een onafhankelijk hotel werken. Om de basis te verbeteren en de bezetting en opbrengst van onze klanten in de hospitality te maximaliseren, hebben we geïnvesteerd in de ontwikkeling van Infor EzMRS. Daarmee willen we koploper blijven in de markt voor revenue management-oplossingen," zegt Bernard Ellis, CRME, CHTP, vice president, Industry Strategy bij Infor Hospitality. "Door manieren te bedenken om de grote hoeveelheid aan data die beschikbaar is in de hospitality-sector te gebruiken, leveren we nu een nog meer agile systeem dat klanten helpt zich snel aan te passen aan marktomstandigheden en trends in de vraag."
Voor meer informatie, bezoek http://www.infor.com/industries/hospitality/.

Over Infor

Infor bouwt mooie zakelijke applicaties met de nieuwste functionaliteiten die voor bepaalde branches als een cloud-dienst worden aangeboden. Het bedrijf telt 13.000 medewerkers en heeft klanten in meer dan 200 landen. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, de productie- en mode-industrie, groothandel, hospitality, retail en de publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd wat de noodzaak voor dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Het hoofdkantoor van Infor staat in New York City. Dit is ook de thuisbasis van Infor's interne ontwerpbureau Hook & Loop, een van de grootste creatieve bureaus in Manhattan. Zij richten zich op een gebruikerservaring die plezierig en boeiend is. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 18 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 10 van de top 10 hightechbedrijven
 • 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
 • 21 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 17 van de top 20 industriële distributeurs
 • 15 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 21 van de top 30 wereldwijde banken
 • 6 van de 10 grootste hotelmerken
 • 6 van de top 10 wereldwijde luxe merken

Voor meer informatie:
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
020 205 04 28
anke@lubbersdejong.nl

Filed Under
 • Press Releases
Industry
 • Other
Product
 • Other
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.