Skip to Content

Nieuwe versie Infor SunSystems verbetert samenwerking

EMEA – May 05, 2014, 09:00 AM
Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt de wereldwijde beschikbaarheid aan van Infor SunSystems 6.2. De software van Infor voor financieel management is robuust, biedt veel mogelijkheden en kan zowel in de cloud, on-premise of in hybride vorm worden ingezet. Infor SunSystems wordt gebruikt door ruim 9.000 klanten in meer dan 190 landen en is uitermate geschikt voor snelgroeiende organisaties en multi-site dochterondernemingen van internationale bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan een geavanceerde oplossing voor financieel management. Bedrijven kunnen met de applicatie concurrentievoordeel behalen dankzij real-time financiële data en rapporten die altijd en overal beschikbaar zijn, zowel op een desktop, browser of mobiel apparaat.

De verbeterde versie van Infor SunSystems verbetert het inzicht en de efficiëntie dankzij nieuwe Enterprise Data Management-en Business Unit Management-functies en de uitgebreide analysemodule. Gebruikers kunnen zodoende op basis van kritische analyses strategische beslissingen nemen. Selfservice planning, budgettering, forecasting en rapportage-tools verschaffen de gegevens die nodig zijn voor het leveren van topprestaties. Organisaties kunnen bestaande oplossingen makkelijk integreren met Infor’s ION-technologie en profiteren van het sociaal samenwerkingsplatform Infor Ming.le, zodat zij de productiviteit en de snelheid van de besluitvorming kunnen verhogen.
Nieuwe mogelijkheden binnen Infor SunSystems 6.2 zijn onder andere het inschakelen van de SunSystems Business Unit database met Unicode. Hierdoor kan een enkele SQL Server database de waardes van diverse karaktersets opslaan. Door de Unicode-datatypes te adopteren kunnen nu meerdere talen op één plek worden weergegeven. Tevens bestaat de mogelijkheid tot uitbreiding met meer talen, waaronder Arabisch en Hindi. Dit is cruciaal voor internationale klanten die hun gegevens op consistente wijze beter willen beheren en data corruptie willen elimineren.

"Internationaal zakendoen brengt complexiteiten met zich mee, waaronder taalbarrières, samenwerking tussen medewerkers en algemene dagelijkse logistiek,” zegt Diane Johnson, industry en solution strategy director bij Infor. "Een duidelijk beeld hebben van de financiële gezondheid van een organisatie is van cruciaal belang voor het behoud van concurrentievoordeel. Infor SunSystems biedt tools om complexe systeemmodificaties drastisch te verminderen en te standaardiseren op een eenvoudig maar krachtig platform, dat belangrijke bedrijfsprocessen optimaliseert zonder functionele afwegingen hoeven te maken.”

Met Infor SunSystems beschikken organisaties over een uitgebreidere financiële en zakelijke managementoplossing voor het beheer van cruciale zaken, zoals de grootboeken, crediteuren, debiteuren, financiële rapportage, en sales-, voorraad- en inkoop management, tezamen met operationele rapportage en analyses. Vanwege de duidelijke en intuïtieve gebruiksinterface hebben gebruikers weinig training nodig om de applicatie optimaal te kunnen gebruiken.
Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.