Skip to Content

Oostwegel Collection automatiseert revenue management

EMEA – March 16, 2017, 09:00 AM

Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, maakt bekend dat Oostwegel Collection de revenuemanagementoplossing Infor EzRMS heeft geïmplementeerd. Dankzij Infor EzRMS kan het bedrijf de gegevens van alle inkomsten van het hotel in realtime analyseren. Dit ondersteunt Oostwegel Collection bij het optimaliseren van de omzet door locatiespecifieke aanbevelingen te creëren die zorgen voor een nauwkeurigere balans tussen de vraag en het aanbod. Daarnaast reduceren de geautomatiseerde mogelijkheden van Infor EzRMS het aantal handmatige processen en verbeteren ze de omzet van de verschillende vestigingen dankzij betere data-analyse.

Oostwegel Collection bestaat uit vier luxe huizen waar 3 hotels en 8 restaurants in zijn gevestigd. Ze maken deel uit van monumentaal erfgoed in Zuid-Limburg en zijn stuk voor stuk gerestaureerd, waarna innovatieve hotel-restaurant-concepten werden bedacht en gerealiseerd. De 350 werknemers zorgen elke dag voor kwalitatief hoge dienstverlening en unieke ervaringen waarbij inspiratie, vakmanschap en gastronomie hoog in het vaandel staan.

Familiebedrijf
Camille Oostwegel sr., een Limburgse hotelier in hart en nieren, startte na zijn carrière bij diverse Novotelvestigingen in 1980 zijn eerste restaurant dat geïnspireerd is op de Franse keuken. In 2015 trad de volgende generatie aan in het bedrijf, die een nieuwe marsroute voor het bedrijf ontwierp. Onderdeel daarvan was het realiseren van efficiëntieslagen en het opstellen van één strategie voor revenue management voor de drie hotels.

"Met de keuze voor het gebruiksvriendelijke Infor EzRMS hebben we een einde gemaakt aan handmatige processen via Excel. Nu kunnen we vertrouwen op gecentraliseerde, gestroomlijnde revenuemanagementprocessen en onze operationele efficiëntie verhogen", aldus Camille Oostwegel jr., Directeur Business Development bij Oostwegel Collection. "We gebruiken Infor EzRMS als cloudapplicatie en kunnen gegevens uit verschillende omzetgroepen in één systeem samenvoegen. Dat is voor ons, met 60 procent van de omzet uit kamers en 40 procent uit F&B, een must en een absolute pré van Infor EzRMS. Naast de Multi-Hotel Revenue Manager kunnen General Managers de resultaten live analyseren en daarop acteren."

Oostwegel vervolgt: "Met een druk op de knop beschikking hebben over revenuemanagementgegevens en goede forecasting stelt ons in staat onze Total RevPAR (TREVPAR) te verbeteren en onze langetermijndoelen te ondersteunen.

"Snelheid, inzicht en flexibiliteit zijn belangrijke factoren in de horeca", aldus Stan Van Roij, ?Vice President, Hospitality Solutions & Program Management bij Infor. "Bedrijven, zoals Oostwegel Collection, willen hun hotelkamers, op het juiste moment tegen de juiste prijs kunnen verkopen. Zonder het gebruik van technologie is dat ondoenlijk. Door professionele revenuemanagementtechnieken te gebruiken hebben ze meer inzicht en kunnen profiteren van een hogere omzet, hogere winstmarges en een betere bezettingsgraad. Daarnaast is Infor EzRMS speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de huidige behoeften van horecabedrijven, en neemt uitgaven zoals diners mee om zo de winst te maximaliseren. Dit in tegenstelling tot de meeste traditionele oplossingen waarbij revenue-optimalisatiealgoritmen alleen de prijzen van hotelkamers beheren."

Volg Infor:


Over Infor

Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 15.000 medewerkers en heeft 90.000 klanten in meer dan 200 landen. Voor meer informatie, zie nl.infor.com.

Over Oostwegel Collection
Oostwegel Collection is een Limburgs familiebedrijf dat staat voor inspiratie, vakmanschap en gastvrijheid. Deze drie begrippen worden tot leven gebracht door drie pijlers: mens, locatie en gastronomie. Camille Oostwegel sr. begon 36 jaar geleden met veel passie en zorg aan het restaureren van Rijksmonumenten en inmiddels bestaat de onderneming uit vier luxe huizen waar 3 hotels en 8 restaurants in zijn gevestigd: Château Neercanne, Winselerhof (49 kamers), Château St. Gerlach (112 kamers), Kruisherenhotel Maastricht (60 kamers). Voor meer informatie, zie: https://www.oostwegelcollection.nl/.

Voor meer informatie voor de pers
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
020 2050428
anke@lubbersdejong.nl

Filed Under
  • Press Releases
Industry
  • Other
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.