Registratie voor de Excellence in Action Awards van Infor geopend

EMEA – May 09, 2014, 09:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt aan dat de nominaties voor de 2014 Infor Excellence in Action Awards vanaf nu kunnen worden ingediend. De awards erkennen bedrijven die uitzonderlijke bedrijfsresultaten hebben gerealiseerd na het implementeren van Infor-applicaties en –diensten. De winnaars worden in september bekend gemaakt tijdens het Inforum 2014. De jaarlijkse gebruikersconferentie vindt dit jaar plaats in New Orleans.

“Infor streeft naar langetermijnrelaties met klanten zodat we ons kunnen blijven verdiepen in de technologiebehoeften van microverticale markten. Deze awards geven ons de mogelijkheid om klanten te erkennen die hun bedrijfsvoering op een unieke, creatieve manier transformeren door gebruik te maken van Infor-applicaties en –diensten en ze ook echt omarmen,” aldus Stephan Scholl, president van Infor. Het winnen van een award op een evenement, zoals het Inforum waarbij duizenden bedrijven en collega’s aanwezig zijn, geeft klanten extra exposure.”

Organisaties die opmerkelijke prestaties hebben geleverd, komen in aanmerking voor de awards. Elke nominatie wordt beoordeeld door een jury met Infor-expert op zaken als: prestatieverbeteringen, klanttevredenheid, innovaties en het gebruik van technologie. Daarnaast zullen de juryleden een genomineerde selecteren die in aanmerking komt voor de Infor Excellence in Action Customer of the Year award.

De deadline voor de inzendingen is 25 juli 2014. Genomineerden moeten huidige Infor-klanten zijn die in 2012 of daarna project benchmarks hebben gerealiseerd en complete opdrachten hebben voltooid. Winnaars ontvangen een gratis registratie voor Inforum 2014, en worden gepromoot op de Infor-website.

Extra informatie

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Or connect via: Linkedin