Skip to Content

SAEY maakt een einde aan maatwerk door te upgraden naar Infor LN

EMEA – March 19, 2014, 04:05 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat SAEY Home & Garden, een wereldwijde marketeer en leverancier van barbecues en verwarmingsproducten, zal upgraden van Baan IV naar Infor LN. Na een implementatieperiode van zes maanden zal het bedrijf rond de zomerperiode ook Infor Motion Road Warrior implementeren, een geavanceerde applicatie die is ontworpen om beter te kunnen werken met mobiele apparaten.

SAEY Home & Garden is onderdeel van de SAEY group met een hoofdkantoor in Kortrijk, België, waar circa 65 mensen werkzaam zijn. SAEY Home & Garden is via zijn nationale distributeurs en strategische partners actief in 50 landen. Klanten in Frankrijk, België, Nederland en Duitsland worden bediend door de buitendienst. Het bedrijf ontwikkelt eigen producten en distribueert ze via verschillende distributiekanalen.
De interne IT-afdeling heeft in de loop der tijd veel maatwerk ontwikkeld en de ERP-oplossing is aangepast aan de wensen en behoeften van SAEY. Om een einde te maken aan het vele maatwerk wilde SAEY een state-of-the-art ERP, een standaard oplossing die de belangrijkste eisen van SAEY beslaat en van de laatste innovaties is voorzien. Daarnaast moest het nieuwe systeem e-commerce ondersteunen. Door Infor Motion Road Warrior in te zetten, hebben accountmanagers continu beschikking over klant- en productinformatie waardoor het meenemen van stapels documentatie tot het verleden behoort.

SAEY Home & Garden quote
Met Infor LN kunnen we de efficiëntie van het gehele productieproces sterk verbeteren, kwalitatief beter werken en daarnaast is het gebruikersgemak enorm toegenomen. Door alles te automatiseren, en met meer controle tools in de workflows worden fouten geëlimineerd,” zegt Geert Reynaert, CFO at SAEY Home & Garden. Over de keuze voor Infor zegt hij: “Het zijn professionele mensen die een langdurige vertrouwensrelatie beogen. Door mijn jarenlange ervaring in de markt ben ik op de hoogte van de beschikbare pakketten, maar Infor LN was eerlijk gezegd onbekend. Na het zien van demo was ik snel overtuigd dat dit de oplossing is die wij nodig hebben.”

Infor quote
In Kortrijk vindt de aankoop en de verzending van goederen voor de gehele organisatie wereldwijd plaats,” aldus Edith Bevers, Sales Director Manufacturing, Infor Benelux. “Met Infor LN kunnen ze vertrouwen op een multi-language, schaalbaar platform met een grotere flexibiliteit om in te spelen op veranderende omstandigheden in de markt en krijgen ze het vereiste inzicht in hun supply chain om operational excellence te ondersteunen.”
Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.