Skip to Content

Samenwerking Infor en Orbis Global verbetert Marketing Lifecycle Management

EMEA – November 03, 2011, 06:30 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, kondigt vandaag een samenwerking aan met Orbis Global, een toonaangevende leverancier van Marketing Resource Management (MRM) oplossingen. De strategische samenwerking stelt Infor in staat Infor10 CRM Enterprise (Epiphany) te integreren met MRM-software van Orbis. Dit biedt wereldwijde marketeers een holistische, closed-loop CRM-oplossing die marketing, sales en service integreert voor een doeltreffender beheer van de marketing lifecycle.

Overzicht

 • Door de samenwerking met Orbis Global is Infor in staat Orbis MRM en CRM Enterprise Infor10 te integreren zodat:
  • Wereldwijde marketeers de marketing lifecycle effectief kunnen beheren in een geïntegreerde oplossing voor alle programma's en kanalen. Ze krijgen een betere data-integriteit en meer inzicht zodat ze de marketingprestaties kunnen verbeteren.
  • Effectieve samenwerking en uitwisseling tussen marketing, CRM en sales wordt gecreëerd via realtime inzicht in de belangrijkste marketingactiviteiten, materialen en ontwikkelingen. Hieronder vallen bijvoorbeeld de budgetten, kostenbeheersing, briefings, kritische tijdlijnen, creatieve beoordeling en goedkeuring, optimalisatie van de resources en digital asset management.
  • Gegevens en campagnes zijn gestandaardiseerd in één omgeving, waardoor het binnen de gestelde tijd en budget opleveren van marketingactiviteiten wordt gewaarborgd.
  • Marketeers regelmatig hun marketingstrategieën kunnen evalueren en de processen en programma's voortdurend kunnen beoordelen, teneinde de time-to-market en productiviteit te verbeteren en onnodige kosten te verminderen.
  • De verdeling van taken, het omgaan met capaciteitsproblemen, het automatiseren van interne controles en goedkeuringen, krachtig digital asset management en field marketing content lokalisatie tools makkelijker georkestreerd kunnen worden.

Toename complexiteit binnen een marketingafdeling

"Marketing ondergaat een enorme en snelle paradigmaverandering. Een explosie in de communicatiekanalen heeft de complexiteit van het efficiënt en effectief managen van een marketingafdeling exponentieel doen toenemen. Het organiseren van duizenden van marketingactiviteiten, processen, content creatie en de bijbehorende financiële investeringen is een enorme uitdaging", aldus Grant Halloran, CEO van Orbis Global. "Dankzij deze samenwerking kan de marketeer concurrentievoordeel behalen door de upstream procesefficiëntie geleverd door Orbis MRM met de downstream marketingeffectiviteit gegenereerd door de Infor10 CRM-suite te combineren."

Goed geïnformeerde besluitvorming

"Door het creëren van een closed-loop CRM-oplossing die marketing, sales en service integreert, genereren we de juiste instrumenten voor het maken van plannen en het uitvoeren en bewaken van multichannel marketingcampagnes", zegt Jackie Palmer, senior productmanager bij Infor. "Gebruikmakend van de MRM-functionaliteit van Orbis Global, zal Infor10 CRM Enterprise uitgroeien tot een nog efficiëntere marketingoplossing die een snelle en goed geïnformeerde besluitvorming over alle programma's en kanalen mogelijk maakt."

Over Orbis
Orbis Global is een van 's werelds toonaangevende Marketing Resource Management (MRM) softwarebedrijven met duizenden marketeers die gebruik maken van Orbis MRM in bedrijven van alle groottes in meer dan 50 landen. Orbis opereert vanuit kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Singapore. Voor meer informatie, bezoek www.orbisglobal.com.

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 75.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
 • Press Releases
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.