Skip to Content

Sociaal samenwerkingsplatform Infor Ming.le en Infor Business Intelligence beschikbaar voor Apple Watch

EMEA – September 28, 2015, 09:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt aan dat de Infor Ming.leTM en Infor Business Intelligence (BI) applicaties vanaf nu beschikbaar zijn voor de Apple Watch.Via het horloge heeft men toegang tot Infor’s sociale bedrijfsplatform Infor Ming.le en kan men processen, middelen en mensen volgen. Gebruikers hebben geen computer of tablet meer nodig, maar kunnen toch snel communiceren, zaken goedkeuren en verzoeken accepteren. De Infor BI-applicatie voorziet mobiele gebruikers van realtime inzichten, waardoor de besluitvorming gemakkelijker en accurater wordt. Het beschikbaar maken van de Infor Ming.le- en Infor BI-applicaties voor Apple Watch-gebruikers markeert een verschuiving in de manier waarop bedrijven kennis benutten. Door het omarmen van zakelijke oplossingen via draagbare technologieën zijn gebruikers beter geïnformeerd en voorbereid.

“Infor streeft ernaar om de manier waarop zaken wordt gedaan te veranderen en software in alledaagse situaties toegankelijker, intelligenter en doelgerichter te maken. Door onze mooie, schaalbare en efficiënte software te integreren in nieuwe, innovatieve apparaten, zoals de Apple Watch, voorzien we werknemers van onze klanten van tools die nodig zijn om dagelijkse problemen op te lossen,” zegt Duncan Angove, president van Infor. “De markt voor draagbare technologieën voor consumenten wordt snel volwassen en heeft de potentie om business naadloos met technologie te verenigen.”
Het samenwerkingsplatform Infor Ming.le biedt contextuele analyses om verbeteringen van bedrijfsprocessen te beheren. Door dit samenwerkingsplatform en kernbedrijfsprocessen met elkaar te verbinden, hebben gebruikers toegang tot informatie uit het enterprise resource planning (ERP) systeem en kunnen ze documenten, plannen, foto’s en video’s vanuit één centrale locatie doorzoeken.

Het taakgerichte waarschuwingssysteem is een kernonderdeel van de applicatie. Het helpt werknemers om snel goedkeuringen te versturen en ontvangen en verhoogt de responstijden. Met Infor Ming.le krijgen gebruikers ook een meer holistisch perspectief van een project en kunnen specifieke sociale objecten beheren. Door de uitbreiding van Infor Ming.le naar Apple Watch kunnen gebruikers die bijvoorbeeld in de buitendienst werken de activiteiten die essentieel zijn voor het bedrijf beter en makkelijker beheren. Met Infor BI kunnen gebruikers dankzij branchespecifieke analytics, robuuste reporting mogelijkheden en gepersonaliseerde dashboards het besluitvormingsproces verbeteren. De applicatie biedt gebruikers direct concurrentievoordeel door informatie in silo’s afkomstig van meerdere bronnen om te zetten in bruikbare geïntegreerde inzichten.

Draagbare technologie is een snel evoluerende trend voor de consument, maar de waarde hiervan is inmiddels voor het bedrijfsleven ook realiteit. Nu Infor BI beschikbaar is op de Apple Watch kan men - gebruikmakend van big data via personaliseerde dashboards - snel inzicht krijgen, door slechts een snelle blik te werpen op hun pols. Infor wordt al langere tijd geroemd voor het bieden van branchespecifieke analytics, robuuste reporting en workflows die automatisch gesynchroniseerd kunnen worden met een desktop of mobiel apparaat.

Infor Ming.le is ingebouwd in ERP-oplossingen. De applicatie integreert informatie uit verschillende applicaties in een enkele, gemakkelijk te gebruiken en mooie workflow. Een belangrijke basis van het platform is Infor ION, een middleware-oplossing die applicaties met elkaar verbindt en informatie samenbrengt in een uniform formaat. Deze wordt vervolgens toegewezen aan een open-acces data repository die bedrijfscommunicaties vergemakkelijkt. Door de toegang tot de draagbare technologiemarkt uit te breiden is Infor beter in staat om een breed scala aan klanten met unieke en specifieke industriefunctionaliteiten te bedienen.

Filed Under
  • Press Releases
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.