Skip to Content

Spicers investeert in betere klantenservice met Infor

EMEA – June 21, 2012, 03:05 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat distributeur van kantoorbenodigdheden, Spicers, Infor10 Demand Planning zal inzetten om de nauwkeurigheid van beramingen te verbeteren, de voorraad beter af te stemmen op de vraag en het aantal nee-verkopen te beperken.

Overzicht

  • Spicers heeft meer dan 16.000 voorraaditems en 15 mensen met supply chain planning functies die zijn verspreid over verschillende distributiecentra. Demand Planning zal binnen Spicers overal worden ingezet teneinde de vraag te voorspellen en voor de bevoorrading.
  • Demand Planning helpt veranderingen - zoals een toename in de vraag van klanten als gevolg van promoties - beter te beheren. Daarnaast kunnen bestellingen beter worden afgestemd met de leveranciers. Dit leidt tot een betere dienstverlening richting de klanten van Spicers.
  • Demand Planning vervangt een legacy systeem dat niet meer voldeed en werd gekozen vanwege de krachtige distributie functionaliteiten en Infor's kennis en expertise.

Spicers quote
"Infor10 Demand Planning is goed nieuws voor Spicers, onze dealer partners en onze leveranciers. Het nieuwe systeem helpt de nauwkeurigheid van de vraagvoorspelling te verbeteren en zodoende het serviceniveau te verhogen dankzij verbeterde beschikbaarheid en minder nee-verkopen," aldus David Molyneux, director of inventory bij Spicers.

"In ons streven onze demand planning processen significant te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een geavanceerd systeem dat is ontworpen op basis van de complexiteit van onze business."

Infor quote
"We blijven nieuwe klanten in de distributiesector verwelkomen aangezien applicaties zoals Demand Planning per branche zijn gespecialiseerd," legt Pieter Leijten, vice president, supply chain management EMEA bij Infor, uit.

"Het voorspellen van de vraag van klanten is een van de spannendste gebieden van supply chain management. Een solide ROI komt voort uit lagere kosten, minder (incourante) voorraad; verbeterde winstgevendheid dankzij een betere afstemming van de voorraad met de vraag van klanten en tenslotte betere klantenservice. Om dit te bereiken moet de software goed worden afgestemd op de branche en dat is precies wat Infor10 Demand Planning biedt."

Extra informatie

Over Spicers
Spicers is een toonaangevende distributeur van kantoorartikelen en benodigdheden in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Spicers UK en Ireland biedt dealers een breed scala diensten waaronder de opslag en levering van een breed productassortiment: met meer dan 16.000 items van 300 leveranciers, efficiënte logistieke mogelijkheden met landelijke dekking, IT/ e-commerce ondersteuning, strategische samenwerking met de belangrijkste klanten en een brede range marketingprogramma's.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.