Skip to Content

Stokke går opp i skyen med Infor

Norway – November 29, 2018, 00:00 AM

Infor, en ledende global aktør innen business cloud-programvare for Enterprise- og SMB-markedet, kunngjorde i dag at Stokke, en norsk produsent av barnemøbler og barnevogner, har investert i Infor CloudSuite M3, som er utviklet gjennom operativ bruk i Europa, USA og Asia. Løsningen vil redusere kompleksitet og sikre Stokkes IT-strategi for fremtiden.


Implementeringen er utført av Merit, Infors lokale implementeringspartner og heleide datterselskap, og Infor CloudSuite M3 er den seneste forsterkningen i forholdet mellom Stokke og Infor. Stokke flyttet allerede i 2007 sin virksomhetsstyring fra M3 Movex RPG til en Java-basert versjon av applikasjonen.

Etter hvert som Stokke har vokst, har også kompleksiteten på tvers av IT-infrastrukturen økt. Dette har ført til et kritisk behov for å sikre at Stokke har moderne og oppdaterte teknologisystemer for å unngå lange oppgraderingsprosjekter som forstyrrer utviklingen av virksomheten. Infor CloudSuite M3 er utviklet i skyen, og vil ikke bare bidra til at Stokke bruker moderne teknologi, men vil også bidra til betydelige besparelser i forhold til håndtering av den kompleksitet som ligger i intern programvare.

"Vår beslutning om å gå i skyen med en cloud-løsning var både overveldende og enkel," sier Rolf Waage, IKT-direktør i Stokke. "Vi har en global IT-avdeling med kun ni personer, så vi ønsker ikke å håndtere datasenterproblemer eller oppgaver så som sikkerhetskopiering, lagring eller applikasjonsstyring. Dette er hva vår teknologipartner skal håndtere. Selv om vi har sett noe forbedret funksjonalitet, så som rollebaserte hjemmesider, har denne beslutningen først og fremst hatt fokus på å gi oss bedre tilgjengeligheten og tilpasningen av IT-ressurser, siden Stokke fortsetter å bidra til nyskapning i markedet. "

"Produsenter som Stokke står overfor utfordringer med skalering. Styringen av applikasjoner og utfordringer med infrastruktur kan virke distraherende for IT-avdelingen med tanke på å støtte nytenking i bedriften», sier Johan Made, administrerende direktør for EMEA North region i Infor. "Cloud-teknologi innebærer et svært godt alternativ til økte kostnader og mangel på smidighet som kan oppstå ved å håndtere alt internt «i huset». Det gir IT-avdelingen frihet til å drive innovasjon, bidra til å forandre prosessene i en bedrift, og skape økte konkurransefortrinn."

Om Infor
Infor utvikler forretningsorienterte skyløsninger for store stoe og mellomstoreselskaper globalt. Med nesten 18.000 ansatte og over 68.000 kunder i mer enn 170 land, er Infors programvare designet for utvikling og fremgang hos våre kunder. For å lære mer, vennligst besøk http://www.infor.com

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.