Skip to Content

Ventana Research erkent Brewster Dairy voor IT-prestaties

EMEA – November 06, 2012, 10:23 AM

Infor, leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, maakt bekend dat Brewster Dairy Inc. bekroond is met de IT Performance Management Award in de jaarlijkse 2012 Ventana Research Leadership Awards. Brewster Dairy, de grootste fabrikant van Zwitserse kaas in de Verenigde Staten, dankte zijn selectie aan de innovatieve ION technologie van Infor. ION integreert Infor EAM en Infor Adage oplossingen en biedt zo meer inzicht in de operationele prestaties waardoor Brewster Dairy sneller beslissingen kan nemen. De jaarlijkse awards zijn in het leven geroepen om bedrijven en personen die technologie effectief inzetten ten gunste van hun bedrijf te erkennen.

“ION verbindt elk systeem binnen onze organisatie en biedt een end-to-end oplossing die alle bedrijfsprocessen beheert en gebruikers helpt met realtime en geconsolideerde gegevens”, aldus Dale Brittan, CIO van Brewster Dairy. “ We zijn het eerste bedrijf dat de nieuwe ION technologie officieel in een productieomgeving gebruikt en zeer vereerd met de erkenning van onderzoeksbureau Ventana Research. Met behulp van deze technologie willen we onze productie in de toekomst nog verder verbeteren.”

Dankzij Infor ION is de dubbele invoer van gegevens geminimaliseerd waardoor de hoeveelheid benodigde arbeidskrachten om het systeem te beheren met ongeveer 10 tot 15 procent afnam. De integratie tussen Infor EAM en Adage vergroot verder de transparantie van arbeidskosten, werkorders en materiaal. Uitgebreide informatie ligt zodoende binnen handbereik en versnelt het besluitvormingsproces.

“ION technologie verandert de manier van werken voor food and beverage klanten van Infor”, aldus Mike Edgett, director Industry Marketing, Process Manufacturing bij Infor. “Na de implementatie van ION zag Brewster Dairy snel de voordelen van deze technologie. Wij zijn dan ook trots dat Ventana Research deze innovatieve transformatie heeft bekroond met een award.”

Infor selecteerde Brewster Dairy ook als Klant van het Jaar in de 2012 Infor Excellence in Action Awards.

Extra informatie

Over Brewster Dairy Inc.
Brewster Dairy Inc. is de grootste fabrikant van natuurlijke Zwitserse kaas in de Verenigde Staten. Jaarlijks wordt circa 85 miljoen pond kaas geproduceerd. Voor meer informatie, zie: www.brewstercheese.com.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 194 landen helpt hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten.
Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.