Skip to Content

Verbeterde versie Infor LN beschikbaar

EMEA – August 14, 2013, 09:30 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, komt met een verbeterde versie van Infor LN met ingebouwde social business-technologie. De nieuwste versie is gebaseerd op het Infor 10x platform en ondersteunt Infor Ming.le™, een sociaal samenwerkingsplatform. Gebruikers beschikken nu over een micro-verticale oplossing die is ontworpen voor snellere, meer betekenisvolle interacties die de manier waarop taken worden uitgevoerd, verandert.

De gebruikerservaring in versie 10.3 is sterk verbeterd. Klanten kunnen op een bedrijfsbrede schaal profiteren van samenwerkingsmogelijkheden om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Daarnaast bevorderen de samenwerkingsfuncties in Infor LN operationele efficiëntie om zo de total cost of ownership (TCO) te verlagen.

Overzicht

 • Uitbreiding social collaboration – De nieuwste versie van Infor LN omvat Infor Ming.le™ om de sociale business-waarde te vergroten. Infor LN-gebruikers kunnen nu samenwerken, content delen en klanten, orders of activiteiten volgen. Dat leidt tot verbeterde communicatie en efficiëntie door het verenigen van processen, mensen en events.
 • Sterke micro-verticale focus – Er zijn meer dan 160 verbeteringen in Infor LN die specifiek zijn afgestemd op verschillende branches en regio’s. De nieuwste versie biedt een nieuw asset-niveau en kostenbeheersing voor bedrijven die geavanceerd projectmanagement nodig hebben. De applicatie biedt ook mogelijkheden op het gebied van kwaliteitsmanagement en finance, met verbeteringen voor productiecontroles voor leveranciers van de automobielindustrie. Nieuwe kostencontroles voor garanties en schadevergoedingen verbeteren de zichtbaarheid om zo het verlies van aanspraken te helpen minimaliseren terwijl de SLA’s (service level agreements) met klanten worden gemaximaliseerd.
 • Vereenvoudigde integratie – De verbeterde versie van Infor LN gebruikt de Infor 10x technologie-stack om integraties te stroomlijnen en biedt eveneens geavanceerde business intelligence met de Infor Business Vault.
 • Technologische verbeteringen – De nieuwste versie van Infor LN distantieert zich van Java Swing met de introductie van HTML 5. Bovendien omvat deze ontwikkeling een nieuw dynamisch enterprise modeling (DEM) autorisatierapport om de efficiëntie voor het beheren van bedrijfsprocessen te verbeteren, evenals de prestaties in het upgradeproces.


BAE Systems quote

"Wij hebben een ERP-systeem nodig waarmee we onze doelen kunnen realiseren terwijl we minder applicaties gebruiken om zo het managementproces te vergemakkelijken voor onze dagelijkse activiteiten," aldus John Booth, BAE Systems’ head of project. "Infor LN en de bijbehorende applicatie suite biedt ons een flexibele benadering voor het bieden van belangrijke functionaliteiten die we nodig hebben om de efficiëntie te bevorderen."

Infor quote

"Onze klanten streven naar een soepel proces voor productontwikkeling en deze nieuwe versie van Infor LN voldoet aan deze eisen door het bieden van een unieke toolset door het combineren van snelheid, tactische controle en intelligente social collaboration", aldus Edward Talerico, industry director bij Infor. "Door Infor 10x foundational platform te gebruiken, kunnen onze klanten groeien en de investeringen afstemmen op de specifieke behoeften van hun organisatie en branche."

Extra informatie

Over Infor

Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepresenteerd, gecommuniceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 70.000 klanten in 194 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 12 van de top 13 hightechbedrijven
 • 10 van de 10 farmaceutische bedrijven
 • 84 van de top 100 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 23 van de top 50 grootste Amerikaanse ziekenhuizen
 • 31 van de top 50 industriële distributeurs
 • 26 van de top 35 wereldwijde retailers
 • 5 van de top 9 brouwerijen

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific product(s) described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this document or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product or functionality, even if such is described in this announcement and even if such description is accompanied by words such as "anticipate," "believe," "expect," "intend," "may," "plan," "project," "predict," "should," "will," and/or similar expressions. Many factors can affect Infor's product development plans and the nature, content and timing of future product releases, all of which remain in the sole discretion of Infor. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement.


Voor meer informatie voor de pers:

L&DJ PR
Anke van Heerebeek
T:+31 (0) 20 2050 428
E-mail: anke@l-dj.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar.

Filed Under
 • Press Releases
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.