Skip to Content

Waterschap Rivierenland klaar voor de toekomst dankzij Infor EAM

EMEA – July 25, 2013, 13:30 PM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten wereldwijd, kondigt aan dat Waterschap Rivierenland live is gegaan met Infor EAM (Enterprise Asset Management). Hiermee is de eerste fase van het migratietraject afgerond. In deel twee wil het Waterschap de efficiëntie verder verbeteren door Infor’s mobiele toepassing toe te voegen. Buitendienstmedewerkers hoeven dan niet meer naar kantoor te komen voor het uitvoeren van de administratieve processen, maar kunnen hun opdrachten op een mobiel apparaat volbrengen. Daarnaast wil het waterschap de standaard IRIS integratiekoppeling realiseren tussen de Infor Asset Management oplossing en het ESRI ArcGIS Geografisch Informatie Systeem.

Waterschap Rivierenland schreef een Europese aanbesteding uit, nadat ze tot de ontdekking kwamen vast te lopen met hun onderhoudssysteem, dat niet was toegespitst op de ordergrootte van de organisatie en waarbij procedures niet goed geregeld waren. Daarnaast ontstond de behoefte aan realtime informatie en daarmee samenhangend de wens voor een nieuw onderhoudssysteem om de basis processen beter te organiseren. De keuze viel op Infor EAM in combinatie met de dienstverlening van CMS Asset Management voor de implementatie en het omzetten van de data.

Essentieel in die keuze waren de uitgebreide mogelijkheden: de uitstekende gebruikerservaring en de goede integratiemogelijkheden zoals de koppeling tussen het Infor Asset Management systeem en het financiële systeem.

Quote Waterschap Rivierenland

"Dankzij Infor EAM is de beheersbaarheid verbeterd en profiteren we van een stabiele workflow", aldus Kees van Otterlo, Adviseur Informatievoorziening bij Waterschap Rivierenland. "De oplossing stelt ons in staat een volgende professionaliseringsslag te realiseren en een asset planning te maken voor de lange termijn. Bovendien kunnen we zuiveringsinrichtingen op kosteneffectiviteit beoordelen en zijn de kosten, prestaties en risico’s op ieder moment inzichtelijk en kunnen we daar adequaat op reageren. De oplossing voorziet ons in stuurinformatie waar we een kwaliteitsslag mee kunnen realiseren", besluit Van Otterlo.


Quote Infor

"Onze Infor EAM oplossing is uitermate populair bij waterschappen, waterleidingbedrijven, overheidsorganisatie en bedrijven die verschillende soorten assets willen onderhouden, de prestaties daarvan willen verbeteren en operationele verrassingen willen voorkomen. Ze kunnen tijd en kosten besparen door het optimaliseren van hun onderhoud en het verbeteren van de productiviteit van het personeel", aldus Bert Verplancke, Sales Director EAM bij Infor. "Dankzij Infor EAM beschikt Waterschap Rivierenland te allen tijde over accurate informatie daar waar in het verleden een keer in de drie jaar een benchmark werd uitgevoerd. Dit verbetert niet alleen de kwaliteit van de informatie maar biedt ook winst op het gebied van efficiëntie en beheer."


Over Infor

Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepresenteerd, gecommuniceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 70.000 klanten in 194 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

  • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
  • 12 van de top 13 hightechbedrijven
  • 10 van de 10 farmaceutische bedrijven
  • 84 van de top 100 toeleveranciers van de automobielindustrie
  • 23 van de top 50 grootste Amerikaanse ziekenhuizen
  • 31 van de top 50 industriële distributeurs
  • 26 van de top 35 wereldwijde retailers
  • 5 van de top 9 brouwerijen


Voor meer informatie voor de pers:

L&DJ PR
Anke van Heerebeek
T:+31 (0) 20 2050 428
E-mail: anke@l-dj.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.