Skip to Content
Norway – December 21, 2021, 10:00 AM

NEW YORK – 21. Des, 2021 Infor, det skybaserte industriselskapet, kunngjør støtte til Amazone Web Services (AWS) initiativ, AWS for Automotive, som skal bidra til å hjelpe Infor´s bilindustrikunder med å håndtere sine kjerneutfordringer – som å etablere mer smidige og fleksible forsyningskjeder, tiltrekke og beholde de beste talentene, møte massiv industridisrupsjon – i tillegg til å etablere en plattform for fremtidig vekst. Dette samarbeidet understreker Infors forpliktelse til bilindustrien samt å gi kundene et pålitelig skytilbud gjennom AWS.

AWS for Automotive er et initiativ med tjenester og løsninger fra AWS og deres partnere, bygget spesielt for bilindustrikunder. Initiativet er utviklet for å gjøre det enklere å velge de riktige verktøyene og partnere til deres høyest prioriterte arbeidsoppgaver på tvers av bilindustrien, i alt fra programvaredefinerte kjøretøy og tilkoblet mobilitet, til produksjon og forsyningskjede. For kunder som ønsker å akselere distribusjon med løsningsspesifikk støtte, identifiserer AWS for Automotive også dedikerte AWS-spesialister i bilindustrien, AWS Professional Services-team og ledende AWS-partnere innen hvert av løsningsområdene.

Infor har mer enn 20 års erfaring med å jobbe for noen av de meste kjente globale bilselskapene. Infor CloudSuite Automotive er ledende innen utviklingen av en bilindustrispesifikk og fullt funksjonell skybasert løsning. Den har integrert skreddersydde finansielle parametere for bransjen, inkludert produsenter av originalt utstyr (OEM), leverandører og spesialkjøretøyprodusenter. Infors innovative skyteknologier er utviklet til å fungere med AWS for å gi organisasjoner kraft og reaksjonsevne til å ligge i forkant i en konkurranseutsatt bransje.

“AWS og Infor er like forpliktet til å sette kundene våre i sentrum av bilopplevelsen”, sier Scott Kamieneski, Infor general manager, automotive industries. “En kontinuerlig strøm av disrupsjon har ført til nylige endringer i markedet og har økt kravene til hele bransjen, fra OEM-er og til leverandørene. De må ta i bruk digitale strategier raskere, med mer smidighet og synlighet i datadrevet innsikt. I samarbeid med AWS har Infor som mål å tilby foretrukne industrifokuserte billøsninger som bidrar til å forsterke produktivitet og bedre resultater.

Infor’s CloudSuite Automotive og bedriftsapplikasjonsplattformen Infor OS er designet spesifikt for bilindustrien og bygger infrastrukturtjenester fra AWS for å levere bransjespesifikke funksjoner uten omfattende tilpasninger eller integrasjoner. Med Infor CloudSuite Automotive vil bedrifter få automatiske oppgraderinger som leverer de siste Infor-fornyelser innen bedriftsfunksjonalitet. Infor CloudSuite Automotive er utviklet for å hjelpe bilselskaper med å møte kundenes krav, opprettholde ansattes produktivitet og levere innovative produkter til markedet foran konkurrentene.


Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

By clicking “Submit” you agree that Infor will process your personal data provided in the above form for communicating with you as our potential or actual customer or a client as described in our Privacy Policy.