Skip to Content
Norway – January 26, 2022, 10:00 AM

NEW YORK – 26 januar 2022Infor, det industrielle skyselskapet, presenterer i dag nye Infor Marketplace, som er en digital markedsplass med utvalgte løsninger som kan utvide og forbedre eksisterende investeringer i Infor sine løsninger. Infor Marketplace er utformet for å gjøre det enklere for kunder å oppdage, kjøpe og anskaffe industri- og mikrovertikale løsninger som kan innlemmes med Infors portefølje av forretningsprogramvarer.

Infor Marketplace, er tilgjengelig via https://market.infor.com, og fungerer i dag som en markedsplass hvor kunder kan registrere seg for å motta informasjon og eiendeler knyttet til et bredt spekter av Infor- og partnerløsninger og tjenester. I fremtiden planlegger Infor å utvikle dette til en plattform der brukere kan sømløs gjennomføre e-handel i sanntid.

– Lanseringen av Infor Marketplace understreker vår forpliktelse til å tilby et smart, allerede konfigurert og moderne økosystem for organisasjoner, sier Malte Ekedahl, Nordensjef i Infor. Vi håper å kunne tilby tilgang til hundrevis av løsninger som er forhåndsintegrert med Infors løsninger eller bygget med Infors plattformteknologier. Fra partnerutviklede apper, som støtter visse nisjeindustriparametere, til gratis Infors utviklet innhold som visualiseringer, utvidelser og gjenbrukbare widgets. Infor Marketplace er ment å vise frem nye og innovative løsninger for våre kunder.

Infor Marketplace inneholder også Infors store og voksende partnernettverk. Dette betyr ekstra synlighet for Infors ISV-partnere (uavhengige programvareleverandører) overfor mer enn 65 000 kunder. I løpet av de kommende månedene forventes Infor Marketplace å gi ytterligere muligheter til Infor ISV-partnere, noe som skal forenkle kundeanskaffelse, fakturering, betalingshåndtering og automatisert idriftsettelse.

– Markedsplassen kan bidra til å skape en større bevissthet om eksisterende forretnings- og tekniske applikasjoner, og gjøre Infors løsninger tilgjengelige for alle kunder, sier Antoinette Habets, leder av Acumen Group. Markedsplassen er designet for å møte bransjespesifikke eller forretningsmessige krav, samtidig som de øker avkastningen fra plattformen. Før Marketplace var ikke kundene alltid klar over de integrerte løsningene som var tilgjengelige for å automatisere og effektivisere driften ytterligere, og som i tillegg kan bidra til å forbedre arbeidsflyter, redusere kostnader og levere større effektivitet. Markedsplassen kan også tjene som en stor selvbetjeningsressurs for kundene.

Infor Marketplace er ment å fungere som et samlingssted for kunder som ønsker å kjøpe unike og innovative programvareløsninger – inkludert apper for analyse, AI og maskinlæring – og finne verdiskapende tillegg til Infors løsninger som gir enda større bransjespesifikke muligheter. Markedsplassen er også planlagt å inkludere en søkbar indeks over partnerløsninger. Brukere kan også se vurderinger og anmeldelser fra andre kunder om hvilke løsninger som hjelper bedriften deres mest.

– Infor Marketplace skal bidra til å gi Infors kunder og partnere en mulighet til å maksimere investeringene sine i Infors løsninger, som er basert på grunnlaget for Infor Olympic forretningsapplikasjonsplattform, sier Holger Mueller, Vice President og Principal Analyst i Constellation Research.

I Constellation Researchs rapport "Offering Overview" 23. april 2021, Infor OS Powers neste generasjons ERP med en rik plattform, bemerket Mueller at "Totalt sett har Infor et av de mest modne forretningssystemene på markedet, ett bevis på over ti år av forskning og utvikling og den tidlige beslutningen om å bygge på den offentlige skyen (AWS), noe som gjør Infor til det første forretningssystemet som kjører på en standard offentlig skyplattform ”

Infor Marketplace er drevet av AppDirect®, en ledende abonnementsplattform designet for å eliminere kompleksiteten ved å bygge en fungerende forretningsmodell.

­– For programvareselskaper er produktøkosystemer raskt i ferd med å bli en viktig konkurransefaktor, noe som gjør at de kan levere mer innovasjon og verdi til kundene sine raskere, sier Daniel Saks, medgründer og administrerende direktør i AppDirect. Hos AppDirect har vi mer enn ti års erfaring med å hjelpe bedrifter å skape og støtte produktøkosystemer. Vi er glade for samarbeidet med å drive Infors økosystemreise på veien til full abonnementshandel.

För mjukvaruföretag håller produktekosystem snabbt på att bli en viktig konkurrensfaktor, vilket gör att de kan leverera mer innovation och värde till sina kunder snabbare, säger Daniel Saks, medgrundare och vd för AppDirect. På AppDirect har vi mer än ett decenniums erfarenhet av att hjälpa företag att skapa och stödja produktekosystem. Vi är glada över att samarbeta med Infor för att driva deras ekosystemresa varje steg på vägen till full prenumerationshandel.

# # #

Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

By clicking “Submit” you agree that Infor will process your personal data provided in the above form for communicating with you as our potential or actual customer or a client as described in our Privacy Policy.