Skip to Content

Wilhelmsen Chemicals videreutvikler sin innovasjon av kjemikalier med Infor (Norsk)

Sweden – November 19, 2020, 09:00 AM

Infor informerte i dag om at Wilhelmsen Chemicals AS - en del av Wilhelmsen Group, og en ledende leverandør av kjemikalier til det maitime markedet - har valgt å implementere Infor CloudSuite Chemicals. Den skybaserte ERP-løsningen (multi-tenant enterprise resource planning) forventes å være i drift sommeren 2021. Løsningen skal støtte verdiskapende prosesser som produksjon, planlegging, forsyningskjede (SCM), distribusjon og økonomi i hele organisasjonen. Prosjektet leveres av Infors partnere LeanSwift og ERPkonsult.

Les om Infor CloudSuite Chemicals.

Infors CloudSuite er svært innholdsrik og gir Wilhelmsen Chemicals en full ERP-løsning som spesifikt støtte opp om behovene fra kjemisk industri, inkludert sporbarhet i sanntid for hele forsyningskjeden samt forbedret planlegging og kontroll.

"Vi leverer produkter til mot konsument-, industri-, offshore-, marine- og luftfartsmarkedetgjennom et utvalg kjemikalier og leiefylling med svært høy kvalitet. Alt utviklet og produsert på Kjøpmannsskjær, Nøtterøy, Norge," sier Wilhelmsen Chemicals ERP-manager Ørnulf Borander. “Gjennom vårt forsknings-, utviklings-, og leverandørsamarbeid produserer vi et bredt utvalg av produkter etter egenutviklede og andres formler, – alle tilpasset globale standardiserte kravVed å kombinere kraften av vitenskap og teknologi, er Wilhelmsen i forkant av kjemisk innovasjon. En innovasjonskraft som resulterer i bedre produkter for kundene våre.”

“Vi lette etter en skybasert løsning hvor vi kunne adoptere mest mulig av leverandørens ut-av-boksen beste praksis prosesser og bransjespesifikk funksjonalitet for kjemisk industri. Vi ønsker ikke å tilpasse ERP-programvaren til Wilhelmsen Chemicals. Det er viktig for oss at løsningen støtter vår fremtidige vekstambisjoner , innovasjon og kontinuerlig gir oss nye oppdateringer og funksjoner uten å forstyrre virksomheten»

Siden Wilhelmsen Chemicals nåværende løsning nærmer seg slutten av sin levetid, måtte selskapet finne en ny løsning og partner. Wilhelmsen Chemicals gjennomførte en grundig innkjøpsprosess som involverte flere løsninger, partnere, eksterne anskaffelseskonsulenter og juridiske team. Det var flere potensielle løsninger, men Infor's CloudSuite Chemicals skilte seg ut. Etter en dypere utredning var resultatet at løsningen passet svært godt for vår bransje. Dette inkluderte ferdig parametersatte og dokumenterte best-practise prosesser i Infor’s Implementation Accelerator for kjemisk industri.

“Med den nye industriløsningen for kjemi på plass, vil vi kunne fortsette å oppfylle våre forpliktelser overfor våre kunder. Vi kan også legge til flere tjenester og være en enda mer attraktiv partner for dem. Vi er svært fornøyde med valget av Infor og med å ha Infor-partnerne LeanSwift og ERPkonsult med på laget for å hjelpe oss med implementeringen og nå våre mål og framtidig vekst. , ”konkluderte Borander.

Erlend Skaar-Olsen, Infor Country manager i Norge, la til: “Vi er svært stolte over å få lov til å jobbe med Wilhelmsen Chemicals. I tillegg til å være en fremragende norsk aktør i sin bransje med sine standard produkter, hjelper Wilhelmsen, i disse vanskelige Covid-19 tider, til med å tilby verdifull hånddesinfiseringsmiddel. Vi er glade for at vi kan hjelpe dem med å utvide virksomheten og støtte samfunnet. "

Om Wilhelmsen Chemicals AS

Wilhelmsen Chemicals AS ble etablert i 1965 og er blant verdens ledende innen produksjon og distribusjon av marine kjemikalier, samt en av Skandinavias største produsenter og private merkevaredistributører av industrielle kjemiske / tekniske produkter. Wilhelmsen Chemicals tilbyr et omfattende utvalg av kvalitetskjemikalier under merkenavnene Blåtind og Cleanline, produsert og distribuert gjennom produksjonsanlegg på Østlandet. Årlige omsetning i 2019 var 755 millioner norske kroner. Wilhelmsen Chemicals Norge AS er heleid av Wilhelmsen-konsernet, som driver det største maritime nettverket globalt, med over 2200 lokasjoner over hele verden.

Om LeanSwift AB

LeanSwift er verdensledende innen e-handel og mobile løsninger for Infor-kunder innen fashion, distribusjon, food & beverage og produksjon. Tanken er å gjøre kunden mer lønnsom ved å effektivisere prosesser, forbedre driftsytelsen og tilby løsninger som passer for kunden. Konsulentteamet har hatt privilegiet å arbeide med en rekke prosjekter over hele verden. Ved sin erfaring og 20 år i felten er konsulentene eksperter og anbefales på det sterkeste. Kjernen i LeanSwifts virksomhet er å tilby forretningsløsninger og tekniske tjenester til Infor M3 som er basisen i Infor CloudSuite Chemicals. Man tilbyr også markedsledende best-of-bread løsninger for å forbedre ROI for denne løsningen.

Om ERPkonsult AS

ERPkonsult AS er en foretrukken Infor Delivery Partner med base i Oslo. ERPkonsults medarbeidere har mange tiårs erfaring med Infor M3 (Infor CloudSuite). Hovedfokus er å hjelpe organisasjoner med sin digitale transformasjon og optimalisere bruken av Infor M3 CloudSuite.

Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

By clicking “Submit” you agree that Infor will process your personal data provided in the above form for communicating with you as our potential or actual customer or a client as described in our Privacy Policy.